Sicario ukázal jej talent, v pokračovaní bude Blunt chýbať. Prečo?!

Scenárista pokračovania krimidrámy Sicario: Nájomný zabijak (2015) Taylor Sheridan vysvetlil, prečo sa v ňom už nepredstaví anglická herečka Emily Blunt.

28.11.2016 16:00
Emily Blunt v kreácii Alexander McQueen Foto: ,
Herečka Emily Blunt na archívnom zábere.
debata

Tridsaťtriročná rodáčka z Londýna, ktorá v prvom filme stvárnila agentku FBI Kate Macer, už podľa neho dosiahla svojím výkonom vrchol, a preto nedokáže pre ňu napísať príbeh, ktorý by jej bol hodný.

„Bolo to moje rozhodnutie. A budem sa s ňou o tom musieť porozprávať. Jej príbeh sa naplnil. Nedokázal som nájsť spôsob, ako pre ňu vytvoriť postavu, ktorá by bola hodná jej talentu,“ povedal tvorca v rozhovore pre magazín The Wrap. „Pozrite sa, čím si prešla. Bola to náročná úloha a zložitá cesta pre postavu ako aj pre Emily,“ dodal filmár.

V pripravovanej novinke s názvom Soldado sa však opäť ukážu Benicio Del Toro a Josh Brolin. Réžie sa tentoraz ujal Stefano Sollima. Snímka by sa mala dostať do kín na budúci rok.

Film Sicario kanadského režiséra Denisa Villeneuva priniesol príbeh o cieľavedomej agentke FBI Kate Macerovej, ktorú poverí dôstojník elitnej operačnej jednotky Matt Graver (Josh Brolin), aby sa v pohraničnej oblasti medzi USA a Mexikom zúčastnila na misii proti pašovaniu drog. Tím vedený tajomným poradcom s pochybnou minulosťou Alejandrom v podaní Benicia Del Tora sa v tajnosti vydáva na cestu, počas ktorej musí Macer v záujme prežitia konať v protiklade ku všetkému, v čo dosiaľ verila.

debata chyba
Viac na túto tému: #dôvod #neúčasť #Emily Blunt #rola #pokračovanie #Sicario

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...