České StarDance má svojho hviezdneho víťaza!

Sobotný finálový večer populárnej tanečnej šou na Českej televízii sa stal víťazným pre 18-ročného herca Zdeňka Piškulu.

11.12.2016 00:00
Zdeněk Piškula Foto:
Herec Zdeněk Piškula, ktorý tancoval s Veronikou Lálovou, sa stal víťazom českého StarDance.
debata

Spolu s tanečnou partnerkou Veronikou Lálovou porazili lyžiara Ondřeja Banku s Evou Krejčířovou. Tretia skončila v diváckom hlasovaní herečka Jana Plodková s Michalom Padevětem. Odborná porota v priamom prenose Českej televízie ohodnotila rovnakým počtom bodov výkony Piškulu a Plodkovej, Bank v tomto poradí zostal tretí. „Som rád, že som si dokázal jednu vec, že ​​keď sa chce, tak to ide,“ povedal po finále Piškula. On aj jeho tanečná partnerka poďakovali rodine, štábu šou aj divákom. „Ja som trošku sklamaný,“ povedal s iróniou Bank, ktorý nepredpokladal, že sa v súťaži dostane tak ďaleko. Plodková, ktorú v tanci obmedzovalo zlomené zápästie ľavej ruky, poďakovala všetkým svojim priaznivcom za podporu.

Všetky tri finálové páry v poslednom kole predviedli svoj najlepší latinskoamerický a klasický tanec a navyše jeden podľa vlastného výberu. Počas finále sa na pódiu predviedli aj všetci účastníci StarDance, ktorí vypadli v predchádzajúcich kolách. Diváci tak mohli opäť vidieť herečky Milušu Bittnerovú a Kristýnu Leichtovú, herca Romana Zacha a speváčku Annu K. Na tanečnom parkete se znovu objavili aj taliansky kuchár Emanuele Ridi, majsterka sveta v aerobiku Olga Šípková a futbalová legenda Ladislav Vízek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #Star Dance #Zdeněk Piškula

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...