Nová hviezda Star Wars! Britská kráska dostala rolu, v ktorej nesklame

Nový diel Hviezdnych vojen s názvom Rogue One: Star Wars Story, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok, predstaví novú hlavnú hrdinku.

14.12.2016 13:56
debata
Herečka Felicity Jones na londýnskej premiére... Foto: Reuters, NEIL HALL
Felicity Jones Herečka Felicity Jones na londýnskej premiére nového príbehu zo série Star Wars.

Volá sa Jyn Ersoy a je to dievča, ktoré opustili ako mladú vo vojne, a je na ňom, aby sa rozhodlo, aké má ciele, napísala agentúra AP.

Režisér filmu Gareth Edwards sa spoločne s produkčným tímom rozhodol do úlohy obsadiť anglickú herečku Felicity Jonesovú, ktorá v minulosti získala nomináciu na Oskara za rolu manželky fyzika Stephena Hawkinga vo filme Teória všetkého.

Na rozdiel od iných hrdiniek Hviezdnych vojen sú diváci v prípade Jyn Ersoy oboznámení s jej pôvodom. Jej otec je vedec, ktorý kedysi pracoval pre Impérium a odišiel. Na začiatku filmu sa však k Impériu vracia a necháva svoju malú dcéru Jyn, aby sa o seba postarala sama. Tá sa v neskoršom veku musí vyrovnávať so svojou minulosťou.

„Mám rada jej odhodlanosť, kým v niečom neuspeje, tak sa nevzdáva,“ povedala Jones o úlohe, ktorú predstavuje. Nový diel Hviezdnych vojen už mal premiéru v Los Angeles a v utorok večer aj v Londýne a stretol sa s pozitívnymi recenziami.

Britský denník The Guardian snímke dal päť z piatich možných hviezdičiek, Empire Magazine a denník The Telegraph film ohodnotili štyrmi hviezdičkami.

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Nova #Star Wars #Felicity Jones #hrdinka

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...