Mauréry od Učiteľky nedostala žiadnu ponuku: Asi sa boja, že som drahá

Herečka Zuzana Mauréry excelovala vo filme Učiteľka a jej výkon jej priniesol nejednu cenu či pochvalu kritikov. Aj preto prekvapí, čo prezradila pre Pravda.sk.

10.01.2017 00:00
debata
Moderátorka 17. ročníka Plesu v opere Zuzana... Foto: Monarch
Moderátorka 17. ročníka Plesu v opere Zuzana Mauréry v kreácii od Jany Kuzmovej. Moderátorka 17. ročníka Plesu v opere Zuzana Mauréry v kreácii od Jany Kuzmovej.

Sympatická herečka uviedla, že od projektu s Janom Hřebejkom, ktorý pôvodne vznikal ako malý televízny film, nedostala žiadnu novú ponuku. „Ani filmovú, ani televíznu, ani divadelnú. Neviem, možno sa ma všetci teraz boja, alebo si myslia, že som drahá,“ s úsmevom vyhlásila Mauréry.

Každopádne však vďačí tvorcom Učiteľky za príležitosť. „Bola to fajn práca,“ zaspomínala si herečka. „To, ako si Učiteľka počína, je pre nás všetkých veľkým prekvapením. Vznikala ako malý televízny film a nemala žiadne kinoambície a festivalové už vôbec nie. Takže to, čo sa teraz deje – že ide do distribúcie takmer do celého sveta takmer, že sa film dostal asi na päťnásť festivalov – je to pre mňa príjemná pridaná hodnota,“ pokračovala Mauréry.

„Návšteva festivalov a uvádzanie filmu vo svete. A to všetko len za osem dní práce,“ doplnila s humorom Mauréry, ktorá sa počas uplynulého víkendu predstavila ako moderátorka 17. ročníka Plesu v opere.

Pred hosťami z rozličných oblastí spoločenského a kultúrneho života žiarila v červených šatách od Jany Kuzmovej a podľa mnohých hostí veľmi príjemne prekvapila svojím prejavom aj moderátorskou pohotovosťou.

Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...
Tehotná moderátorka Zlatica Puškárová v šatách...
+51Fotografka Jana Keketi s manželom.
debata chyba
Viac na túto tému: #film #úspech #rola #učiteľka #Zuzana Mauréry

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...