Z Lady Gaga návrhárka Donatella Versace nebude

Americká speváčka a herečka Lady Gaga nestvárni v pripravovanej tretej sérii kriminálnej antológie American Crime Story (2016) známu taliansku módnu návrhárku.

15.01.2017 00:00
Music Lady Gaga Foto: ,
Speváčka Lady Gaga.
debata

Informáciu o jej účasti na projekte vyvrátil vo štvrtok na stretnutí Asociácie televíznej kritiky (TCA) jeho výkonný producent Ryan Murphy, podľa ktorého 30-ročná rodáčka z New Yorku o úlohe ani nikdy nerokovala.

Ako uviedol, tvorcovia ju neoslovili z dôvodu jej pracovnej vyťaženosti. „Keď nakrúcate niečo také, ide o päťmesačný záväzok. Je to veľmi veľký projekt. Nakrúcame po celom svete. Takže si nemyslím, že by sa to dalo zladiť s jej nabitým programom,“ uviedol, pričom dodal, že by so speváčkou rád spolupracoval v budúcnosti.

Tretia sezóna s pracovným podtitulom Versace/Cunanan sa bude venovať vražde talianskeho návrhára Gianniho Versaceho, ktorý bol bratom spomínanej Donatelly. Projekt z dielne televíznych štúdií Fox 21 vznikne podľa knihy Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History (2000) investigatívnej novinárky Maureen Orth.

Pripravovaná séria sa zameria na legendárneho dizajnéra, ktorého život predčasne ukončil sériový vrah a sociopat Andrew Cunanan. Ten 15. júla 1997 zastrelil Versaceho priamo na schodoch pred jeho luxusnou rezidenciou v Miami Beach na Floride, pričom krátko po čine spáchal samovraždu. Versace bol Cunananovou piatou obeťou, jeho dôvody na zavraždenie známeho návrhára dodnes neobjasnili.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #American Horror Story

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...