Zjazvená Kidman hrá nahá v sprche. Witherspoon je hrdá na nový projekt

Už o pár dní bude mať aj na česko-slovenskej verzii televíznej stanice HBO premiéru seriál Sedmilhářky, v ktorom sa tvorcom podarilo zhromaždiť hollywoodsku elitu. Jej súčasťou je aj Nicole Kidman či Reese Witherspoon.

17.01.2017 00:00
debata (1)
Herečka Nicole Kidman na tlačovej konferencii k... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman na tlačovej konferencii k seriálovému projektu Big Little Lies (Sedmilhářky).

Austrálska rodáčka Kidman sa v seriálovej novinke, ktorú režijne zastrešil režisér Jean Marc Vallée, musela vyrovnať s viacerými odvážnymi scénami. Jej postava zažíva vášnivý, ale aj deštruktívny manželský vzťah, v ktorom je súčasťou aj domáce násilie či sexuálny nátlak. Partnerom je jej švédsky rodák Alexander Skarsgard.

Pre magazín Elle herečka uviedla, že množstvo jaziev a modrín, ktoré diváci uvidia v jednej z drsných sexuálnych scén, nie sú falošné. „Musela som nakrútiť scénu v sprche, kde z nich veľa uvidíte a požiadala som maskérov, aby nedávali na mňa mejkap. Bolo dôležité, aby to vyzeralo veľmi naturálne, drsne a nezaobalene,“ vysvetlila Kidman.

Prezradila tiež, že s nahotou neotáľala, pretože jej prišla skutočne prirodzená pre vykreslenie vzťahu dvojice. „Nahota je toho súčasťou, napája sa do ich vzťahu. Práve prostredníctvom nej pochopíte ich sexualitu,“ konštatovala hviezda.

zväčšiť Zľava: Zoe Kravitz, Shailene Woodley, Reese... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Zoe Kravitz, Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Jean-Marc Vallée, Nicole Kidman, David E. Kelley, Bruna Papandrea a Per Saari Zľava: Zoe Kravitz, Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Jean-Marc Vallée, Nicole Kidman, David E. Kelley, Bruna Papandrea a Per Saari na tlačovej konferencii k seriálovému projektu Big Little Lies (Sedmilhářky).

Jej kolegyňa Reese Witherspoon nešetrí slovami chvály na projekt, ktorý zastrešilo HBO. Podľa nej ľudia potrebujú vidieť viac príbehov o ženách, aké naozaj sú. „Potrebujeme vidieť skutočný život ženy, to čo zažíva – či už ide o domáce násilie, sexuálny útok, či už ide o materstvo, manželstvo, lásku, neistotu, alebo rozvod,“ uviedla pre Vanity Fair. „Je pre mňa jedinečná radosť, že môžem k divákom prísť s materiálom, na ktorý som hlboko hrdá a zároveň pri ňom plná očakávania,“ dodala Witherspoon.

Okrem spomenutej dvojice blondínok si v projekte zahrali aj herečky Laura Dern, Zoe Kravitz či Shailene Woodley. Na Slovensku bude mať seriál premiéru začiatkom februára.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #projekt #Reese Witherspoon #Nicole Kidman #scéna #sexuálne násilie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...