Koľkých orgazmov za sebou je muž schopný, pýta sa Afflecka kolegyňa

O hercovi Benovi Affleckovi je už dávno známe, že okrem hrania dokáže aj režírovať či písať scenáre. Pri novinke Pod rúškom noci sa zhostil všetkých troch funkcií.

17.01.2017 08:00
debata
Režisér a herec Ben Affleck a jeho filmová... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Režisér a herec Ben Affleck a jeho filmová kolegyňa Sienna Miller. Režisér a herec Ben Affleck a jeho filmová kolegyňa Sienna Miller.

Pri návšteve talk-šou britského moderátora Grahama Nortona dostal Affleck však aj chúlostivejšiu otázku. Moderátor poznamenal, že vo filme má ústredná herecká dvojica množstvo sexuálnych scén. „To bola predsa pointa. Preto som si v tom filme aj zahral,“ zavtipkoval si Affleck, ktorý k snímke z 30-tych rokov minulého storočia napísal aj scenár.

Jeho partnerkou na plátne sa stala americká herečka Sienna Miller, ktorá si neodpustila v rovnakom programe podpichnúť Afflecka za to, že chcel nakrúcať sexuálne scény stále dookola. „Zaujímalo by ma, koľkokrát za sebou je vlastne chlap schopný dosiahnuť orgazmus,“ komentovala v televízii blondínka.

V novinke, ktorá sa od štvrtka premieta aj v slovenských kinách, si zahrali tiež herečky Elle Fanning a Zoe Saldana.

Zľava: Herečky Elle Fanning, Sienna Miller a... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečky Elle Fanning, Sienna Miller a Zoe Saldana Zľava: Herečky Elle Fanning, Sienna Miller a Zoe Saldana na premiére filmu Pod rúškom noci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Sienna Miller #Ben Affleck #orgazmus #scéna

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....