Igonda ako seriálový otec. Naučilo ma to väčšej pokore, tvrdí

Herec Marko Igonda stvárňuje jedného z otcov v komediálnom rodinnom seriáli Prázdniny, ktorý už v stredu odpremiéruje na svojich obrazovkách TV JOJ.

17.01.2017 16:25
Marko Igonda a  Kristína Greppelová Foto:
Marko Igonda a Kristína Greppelová ako manželia v seriáli Prázdniny.
debata

Ako Igonda prezradil v rozhovore, rola otca a nakrúcanie s deťmi ho naučili väčšej pokore. „S deťmi je to vždy náročné, deti a zvieratá to je ťažká kategória, ale musím povedať, že Ivan Predmerský (pozn.: režisér projektu) sa s tým vysporiadal perfektne. My sme mohli prispieť akurát sústredenosťou a profesionalitou. Dodalo mi to ešte väčšiu pokoru k môjmu remeslu a som rád, že sme mohli byť vzorom a príkladom pre mladých začínajúcich hercov,“ uviedol 42-ročný Žilinčan, ktorý zároveň ocenil, že nový seriál je založený na situačnom humore.

„Nie je to nič vykonštruované, nemuseli tam byť žiadne retardované postavy, všetko to má hlavu aj pätu, skutočne to je dobre vymyslené a to sa mi strašne páči. Aj téma je iná ako doteraz, ja som si to nesmierne užíval, atmosféra pri nakrúcaní bola úplne perfektná, priestor ako taký aj tá skupina ľudí, ktorá na seriáli pracovala, tím na seba počul, bola medzi nimi akcia-reakcia, hneď ste cítili chémiu – to sú všetko atribúty, ktoré z tej mozaiky vytvoria niečo, čo má hodnotu. A ja už som starší herec, takže pre mňa sú to veci, ktoré už vyslovene vedome vyhľadávam,“ ozrejmil Igonda.

Na televíznej obrazovke ho v rolách otcov doplnia Ľuboš Kostelný a Tomáš Matonoha. Ich seriálové manželky si zahrali Zuzana Norisová, Kristína Greppelová a Lucia Siposová a skupinku šiestich detí Adelka Heftyová, Miška Rovňáková, Andy Kummer, Karolína Kubánková, Markus Filipko a Samuel Kennedy.

Scenár seriálu napísali Kristína Cibulková a Stano Guštafík a jeho réžiu sa postaral Ivan Predmerský. Premiérovú časť seriálu uvedie televízia Joj v stredu o 20:35.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #prázdniny #nakrúcanie #Marko Igonda

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...