Kolesárová Ameriku vymenila za Maštalíra - syna zverí mame

Hoci herečka Jana Kolesárová trávi väčšiu časť roka v Amerike, diváci ju poznajú zo slovenských seriálov. V lete ju čaká práca dokonca na troch projektoch.

16.06.2010 03:13
Jana Kolesárová Foto:
Herečka Jana Kolesárová.
debata

„Okrem Paneláku a Keby bolo keby som pred dvoma týždňami podpísala zmluvu aj na tretí projekt. Ide o seriál Dr. Ludsky, ale zatiaľ sa veľmi k tomu vyjadrovať nemôžem,“ prezradila pre Pravda.sk Kolesárová. S nakrúcaním nového projektu však už začala. „Štartujeme 12. júna,“ uviedla Kolesárová, ktorej partnerom pred kamerou a hlavným mužským hrdinom projektu je Tomáš Maštalír.

Herečka oceňuje, že na Slovensku sa jej dostáva toľko príležitostí. „Mala by som si zaklopať,“ vraví s poverčivým úsmevom. „Časové termíny vždy nejako zázračne zapadnú do môjho pobytu na Slovensku. Ja sem lietam pravidelne na obdobie máj-jún, aby som vychytila to najlepšie počasie. A v televízii mi vychádzajú v ústrety, filmujem práve vtedy,“ vysvetľuje.

Veľkou pomocou je pre ňu vlastná mama. Práve ona sa totiž stará o Kolesárovej syna Lucasa, ktorého berie na Slovensko so sebou. Vraj preto, aby poznal slovenskú kultúru a okrem angličtiny sa na neho lepila aj slovenčina. „Mamina je síce normálne zamestnaná, ale má najekých sedem týždňov dovolenky. Tak mi to pomáha zvládnuť,“ pochvaľuje si herečka, ktorá má za sebou skúsenosti v denných seriáloch Obchod so šťastím či Panelák, ale aj nákladnejšom Keby bolo keby.

Pre Pravda.sk prezradila, že do projektu ako Obchod so šťastím by už asi nešla. „Bola to pre mňa taká novinka a ja som ju chcela vyskúšať. Ale neviem, či by som sa chcela ešte vrátiť do tohto žánru. Je to časovo náročné, robí sa veľmi veľa a rýchlo. A potom nie je čas robiť veci na sto percent,“ uvažuje. „Seriály v exteriéroch, na filmovejšej úrovni mám oveľa radšej,“ priznáva.

Diváci ju však po letnej prestávke uvidia aj v „dennom“ Paneláku a už spomenutých projektoch Keby bolo keby a Dr. Ľudský. Či sa Kolesárová nebude musieť pre vzrastajúcu popularitu vracať na Slovensko častejšie, ukáže čas.

Syn Lucas a manžel Brian sú pre herečku Janu...
Herečka Jana Kolesárová hrá v Paneláku, ale...
+2Herečka Jana Kolesárová s manželom Brianom....
debata chyba

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...