Lucia Siposová: Občas som ako veľké decko

Herečka Lucia Siposová je jednou z trojice herečiek, ktoré sa objavujú ako hlavné ženské postavy v seriálovej novinke Prázdniny na JOJ-ke.

25.01.2017 00:00
debata

Ako sa k úlohe dostala? „Na kastingu som sa stretla so Zuzkou Norisovou na tú istú rolu, čo mi prišlo ľúto, keďže z toho vyplývalo, že si zahrá iba jedna z nás. Ale režiséra sme presvedčili obe a tak hráme v Prázdninách spolu, z čoho som sa naozaj tešila,“ opisuje Siposová.

Zľava: Tomáš Matonoha a Lucia Siposová s ich... Foto: JOJ
Siposová, Matonoha Zľava: Tomáš Matonoha a Lucia Siposová s ich seriálovými deťmi v Prázdninách.

V seriáli je mamou dvoch chlapcov. Nie vždy je pre herca takáto spolupráca ľahká, Siposová v tom však problém nevidí. „Ja mám deti veľmi rada a režisér ma dokonca musel stále upozorňovať, že ich nesmiem ‚rozkokošovať‘, lebo ja sama som občas ako veľké decko. Dokonca deti museli niekedy upokojovať mňa, nie ja ich,“ spomína s úsmevom na nakrúcanie, ktoré prebiehalo v lete na kopaniciach.

Jej seriálovým manželom je český herec Tomáš Matonoha, s ktorým si podľa jej slov sadli nielen pred kamerami. „On je veľký cestovateľ, podobne ako ja, takže sme sa mali o čom rozprávať. Z môjho pohľadu medzi nami chémia zafungovala, ale nielen s Tomášom, myslím, aj medzi ostatnými z tímu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #Lucia Siposová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...