Kutilovia pozor! Láďu Hrušku by ste mali spoznať

Dobrých nápadov do záhrady či do dielne nie je nikdy dosť. Moderátor Láďa Hruška to dobre vie.

28.01.2017 00:00
Láďa Hruška Foto:
Láďa Hruška prináša vo svojej relácii tipy pre kutilov aj záhradkárov.
debata

Kedysi sprevádzal divákov svetom kutilov a dobrých nápadov známy moderátor Přemek Podlaha, ktorého relácia Receptár sa tešila ohromnej popularite nielen v Čechách. O dobré nápady je núdza v každom období a tak sa aj diváci na Slovensku môžu tešiť na reláciu plnú skvelých vychytávok, ktorá sa dostala do vysielania nového kanálu Prima PLUS. Jej moderátorom je niekdajší novinár a reportér Láďa Hruška a za nápadmi neváha cestovať aj „mimo pracovnej doby“. Jeho relácia „Vychytávky Ládi Hrušky“ je tak plná nápadov do domácnosti, dielne či na záhradu.

„Som moderátor, reportér a scenárista relácie v jednom. A to si vyžaduje naozaj plné nasadenie, relácia pohlcuje všetkok môj čas, nielen ten pracovný,“ opisuje. K skvelým vychytávkam sa dostáva častokrát aj počas posedení pri víne. „Ľudia sa trošku uvoľnia a potom už s menšími rozpakmi ukážu svoju vychytávku, ktorá sa na prvý pohľad môže zdať ako blbostička.“

Láďa Hruška prináša vo svojej relácii skvelé... Foto: Prima
Vychytávky Ládi Hrušky Láďa Hruška prináša vo svojej relácii skvelé nápady nielen do záhrady.

Diváci mu posielajú nápady a vychytávky aj mejlom. Nie je nimi priam zahltený? „Som, ale mňa to baví. Občas sa totiž stane, že na prvý pohľad sa nejaká vec javí naozaj ako poriadna hlúposť, ale keby som ju bez rozmyslu hodil do koša, potom by ma to mrzelo. Pretože práve z takých vecí sa častokrát vykľuje skvelá vychytávka,“ dodáva Hruška s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #Vychytávky Ládi Hrušky #Láďa Hruška

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...