Mutanti mieria do televízie, Sean Teale bude jedným z nich

Sean Teale sa predstaví v televíznej novinke o mutantoch zo sveta X-Menov.

03.03.2017 00:00
Sean Teale, Julia Ormond a d Dennis Haysbert Foto: ,
Zľava: Sean Teale, Julia Ormond a d Dennis Haysbert.
debata

 Rodák z Londýna sa v novinke predstaví ako Marcos Diaz, cieľavedomý bojovník a rebel, ktorého okolnosti prinútia spolupracovať s ostatnými mutantmi. Jeho alter ego Eclipse, so schopnosťou absorbovať a ovládať fotóny, je novovytvorený mutant vo svete X-Menov. 

Zamýšľaný seriál by mal sledovať rodičov, ktorí zistia, že ich deti majú mutantské schopnosti. Po úteku z domu sa rodina pridá k ilegálnej skupine mutantov a je nútená bojovať o vlastný život. „Postačí, ak poviem, že je to príbeh, ktorý prinesie postavy, z ktorých budú fanúšikovia nadšení. Nemôžem hovoriť detailnejšie, ale sú tam aj X-Meni. Je to príbeh, ktorý sa dotýka sveta mutantov, jedným elementom je napríklad rodina na úteku. Filmy a komiksy začali práve s X-Menmi a predstavili svet z perspektívy mutantov. Táto show to obracia naopak v tom zmysle, že príbeh sa nebude odohrávať len vo svete ľudí, ktorí už sú X-Meni a poznajú tento svet,“ prezradil jeden z tvorcov seriálu Matt Nix. 

V pilotnom filme sa okrem Teala predstavia aj Stephen Moyer, známy zo seriálu True Blood: Pravá krv (2008 – 2014), ako ambiciózny právnik Reed, Jamie Chung z Kde bolo, tam bolo (2013) či Blair Redford. 

Zatiaľ nepomenovaný projekt pripravuje Mar­vel Television v spolupráci s 20th Century Fox Television. Vý­konnými producentmi sú Matt Nix, Bryan Singer, Lauren Shuler, Simon Kinberg, Jeph Loeb a Jim Chory. Bližšie informácie by mala televízia Fox oznámiť na jar. 

debata chyba
Viac na túto tému: #X-Men #Sean Teale

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...