Hana Gregorová: Keď som v koncoch, vyložím si karty

Slovenská herečka prezrádza, že jej mama vedela veľmi dobre vykladať karty. Verí na veštenie aj Gregorová?

15.03.2017 00:00
Hana Gregorová Foto:
Hana Gregorová ako veštica v seriáli Temný Kraj.
debata

V seriálovej novinke Temný Kraj, ktorú vysiela Prima PLUS, si zaujímavú rolu skúsila aj slovenská herečka Hana Gregorová. Dokonca jej nebola ani tak vzdialená, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Zahrala si totiž vešticu. A hoci ako seriálová postava budúcnosť predpovedá celkom slušne, vyšetrovateľa v podaní Lukáša Vaculíka nepresvedčila.

Hana Gregorová a LUkáš Vaculík v seriáli Temný... Foto: Prima
Hana Gregorová Hana Gregorová a LUkáš Vaculík v seriáli Temný Kraj.

Ako je to u obľúbenej herečky s veštením v súkromí? Verí na čosi také? „Moja maminka vykladala karty veľmi dobre a ja si ich tiež občas rozhodím, keď neviem ‚kudy kam‘. Ale myslím si, že mám určitý dar. Občas mávam dokonca predtuchy,“ opísala Gregorová.

Zároveň prezradila, prečo jej mama karty nikdy nevyložila: „Maminka dcére vykladať nemôže, na blízkych to nefunguje. Mám šikovného veštca na Slovensku, ale neupínam sa na to, skôr si len overím niektoré veci. Musím povedať, že mu všetko vyšlo. Mám aj skúsenosť, kedy mi kamarátka odporučila jednu vraj výbornú pani. Išla som tam, no mlčala som ako ryba. Samozrejme, že sa do ničoho netrafila,“ dodala herečka. Mezdi kartárkami a veštcami je podľa nej veľký rozdiel. „Myslím si, že dnes už je to trochu biznis a skutoční veštci, čo to naozaj vedia a majú dar od Boha, tak tí to ani pre peniaze nerobia.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Gregorová #veštica #Temný Kraj #Prima PLUS

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...