Potvrdené! Herečka Penelope Cruz si zahrá Donatellu Versace

Španielska herečka Penélope Cruz sa predstaví v pripravovanej tretej sérii kriminálnej antológie American Crime Story (2016), ktorá sa bude venovať vražde talianskeho návrhára Gianniho Versaceho.

23.03.2017 08:20
Herečka Penelope Cruz na zábere z prehliadky... Foto: ,
Herečka Penelope Cruz na zábere z prehliadky britského domu Burberry.
debata

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Alcobendas stvárni Versaceho sestru Donatellu, ktorá je taktiež módnou návrhárkou. Pôvodne sa pritom špekulovalo, že sa v tejto úlohe predstaví americká speváčka Lady Gaga. Tvorcovia však tieto správy popreli s tým, že 30-ročnú interpretku pre jej pracovnú vyťaženosť ani neoslovili.

Cruz sa pridala k už skôr ohláseným Édgarovi Ramírezovi, ktorý si zahrá samotného Ver­saceho, a Darrenovi Crissovi ako jeho vrahovi Andrewovi Cunananovi. Sériový vrah a sociopat Andrew Cunanan zastrelil Versaceho 15. júla 1997 priamo pred jeho luxusnou rezidenciou v Miami Beach na Floride, pričom osem dní po čine spáchal samovraždu. Versace bol Cunananovou piatou obeťou a jeho dôvody na zavraždenie známeho návrhára dodnes neobjasnili.

Tretia séria American Crime Story s pracovným podtitulom Versace vznikne podľa knihy Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History (2000) investigatívnej novinárky Maureen Orth. Nakrúcať ju začnú budúci mesiac v Los Angeles a Miami, pričom na televízne obrazovky by sa mala dostať na budúci rok, krátko po odvysielaní druhej sezóny s pracovným podtitulom Katrina o rovnomennom hurikáne a jeho dôsledkoch v New Orleans.

Tvorcovia okrem toho pripravujú už aj štvrtú sériu, ktorá sa bude venovať sexuálnemu škandálu bývalého amerického prezidenta Billa Clintona.

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #seriál #rola #American Crime Story

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...