Gary Barlow prezradil tajomstvo: Objaví sa v ďalších Star Wars!

Anglický spevák Gary Barlow sa ukáže v očakávanej snímke Star Wars: The Last Jedi.

28.03.2017 13:26
Gary Barlow Foto: ,
Britský spevák Gary Barlow.
debata

Prezradil to počas rozhovoru v pondelkovej relácii Lorraine britskej televízie ITV. „Nie som stormtrooper, ale som tam,“ povedal, no ďalšie detaily o úlohe neprezradil.

„Myslím, že ľudia zo Star Wars sú prísni v tom, aké informácie sa dostanú von. Takže to, že o tom teraz hovorím, bude mať asi za následok, že som sa o tú rolu pripravil,“ zažartoval. Moderátor Dan Wootton však divákov uistil, že tvorcovia filmu súhlasili s odvysielaním správy. 

O réžiu ôsmej epizódy obľúbenej vesmírnej ságy Hviezdne vojny, ktorá priamo nadviaže na film Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), sa postaral Rian Johnson. Úlohy z predchádzajúcej snímky si zopakovali Mark Hamill, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis či zosnulá Carrie Fisher.

Okrem toho herecké obsadenie dopĺňajú Kelly Marie Tran, Laura Dern či Benicio Del Toro. Na filme sa ako výkonný producent podieľal J. J. Abrams, ktorý nakrútil spomínanú siedmu epizódu. Snímka sa do slovenských kín dostane 14. decembra. 

debata chyba
Viac na túto tému: #úloha #tajomstvo #Gary Barlow #Star Wars

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...