Mala skutočné modriny! Kidman pre postavu v seriáli obetovala veľa

Jazvy a modriny na tele herečky Nicole Kidmanovej boli pre jej manžela Keitha Urbana skutočne ťažkým sústom. Hviezda to priznala v rozhovore pre magazín Vogue.

30.03.2017 10:20
Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman navštívila Veľkú cenu F1 v Melbourne.
debata

Austrálska rodáčka, ktorá v seriáli HBO Veľké malé klamstvá stvárňuje právničku Celestu žijúcu v násilnom manželskom spolužití, údajne aj domov často chodila so skutočnými modrinami. „Niekedy som prišla domov po nakrúcaní a skutočne som cítila fyzickú bolesť. Musela som si dávať lieky ako Advil, pretože na pľaci som skutočne fyzicky trpela,“ vysvetlila.

„Mala som skutočné modriny a v jednom momente mi Keith povedal, že mi chce odfotiť chrbát, pretože ho mám plný výrazných modrín,“ zaspomínala si Nicole Kidman. „Ubližovalo mu pozerať sa na to, ale potom mi povedal, že si váži, že má doma ženu umelkyňu,“ uviedla herečka.

Štyridsaťdeväťročná Kidman sa už dávnejšie priznala, že v scénach, kde fyzicky bojuje s manželom v podaní herca Alexandra Skarsgarda, takmer nič nefalšovala. Chcela pôsobiť autenticky a niektoré scény boli údajne naozaj bolestivé. „Keith vie, že toto je spôsob mojej práce. Polovicu času som si to ani neuvedomovala. Zbožňovala som hrať Celeste, pretože je to nádherne napísaná postava,“ komentovala Kidman, ktorá ocenila aj kolegu Skarsgarda a tiež režiséra Jeana Marca Valléeho.

„Toto je presne to, čo my herci hľadáme. Ale zároveň si uvedomujem, že keď som tú postavu opustila a spomínala som na čas strávený s ňou, bola to tá najhlbšia cesta k postave v zmysle nachádzania a straty,“ doplnila ešte.

Posledný diel príbehu, v ktorom si zahrali aj hviezdy ako Reese Witherspoon či Laura Dern, odvysiela československá mutácia HBO v pondelok večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #seriál #Nicole Kidman #postava #rana #Veľké malé klamstvá #modrina

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...