Drake si zrejme zahrá v seriáli, už mu šijú rolu na mieru

Kanadský rapper, spevák a herec Drake sa pravdepodobne predstaví v tretej sérii britského seriálu Top Boy (2011).

03.04.2017 12:31
People-Drake-Tour Bus Burglarized Foto: ,
Raper a spevák Drake.
debata

Jeho anglický kolega Ashley Walters, ktorý v projekte stvárňuje jednu z hlavných postáv – drogového dílera Dushane­a, v rozhovore pre denník Daily Mirror uviedol, že pre neho producenti pripravujú významnú úlohu.

„Stretli sme sa s ním, aby sme začali riešiť seriál. Vymýšľame pre neho postavu. Miluje herectvo, samozrejme, že chcel rolu. Bude sa naozaj angažovať a začína na tom pracovať,“ povedal 34-ročný rodák z londýnskeho Peckhamu. O štyri roky mladší Drake sa s tvorcami projektu stretol minulý týždeň. 

Seriál Top Boy sa odohráva na fiktívnom sídlisku Summer­house vo východnom Londýne a zameriava sa na skupinku ľudí zapletených do predávania drog a pouličných gangov. Okrem spomínaného Waltersa sa v ňom predstavili Kane Robinson, Sharon Duncan-Brewster, Malcolm Kamulete, Shone Romulus či Giacomo Mancini.

Projekt vysielala televízia Channel 4, ktorá ho ukončila po druhej sezóne v roku 2013. Spomínaný Drake, sa začal o Top Boy zaujímať, keď ho začala vysielať streamovacia služba Netflix, a vlani naň kúpil práva. Tretia séria by mala mať podľa plánov na Netflixe premiéru v roku 2018 a mal by sa v nej predstaviť aj rapper Skepta

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Drake #rola

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...