Bývalá Miss Turecko je televízny miláčik. Novinky priniesla aj do Cannes

Narodila sa v Berlíne tureckému otcovi a matke nemeckého pôvodu. Odmalička však vyrastala v Turecku a práve táto krajina jej priniesla aj najväčšie úspechy.

03.04.2017 15:17
Leyla Lydia Tugutlu Foto: ,
Herečka a bývalá Miss Turecko Leyla Lydia Tugutlu na medzinárodnom veľtrhu televíznych projektov v Cannes.
debata

Dnes 27-ročná Leyla Lydia Tugutlu sa v roku 2008 stala najkrajšou ženou Turecka a s titulom Miss reprezentovala krajinu aj na svetovej súťaži. Hoci na najvyššie priečky nedosiahla, jej krása otvorila dvere na mnohé miesta. Jedným z nich sa stal aj televízny priemysel.

Hrdinovia nekonečných tureckých seriálov sú v rodnej krajine skutočné hviezdy a túto kariéru má už na konte aj usmievavá Leyla. S novým projektom, v ktorom stvárňuje titulnú úlohu, priletela Tugutlu aj do Francúzska. Na riviére sa pravidelne koná televízny veľtrh, na ktorom producenti predstavujú lokálne televízne projekty, určené na nákup a vysielanie aj v ďalších krajinách sveta.

Herečka Leyla Lydia Tugutlu a jej kolega Kerem... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Leyla Lydia Tugutlu a Kerem Bursin Herečka Leyla Lydia Tugutlu a jej kolega Kerem Bursin uviedli v Cannes telenovelu Srdce mesta.

Do Cannes sa okrem bývalej kráľovnej krásy pobrali aj ďalšie turecké hviezdy. Jednou z nich bola aj pôvabná Ozlem Conker, herečka, ktorú si možno slovenskí diváci ešte pamätajú zo seriálu Láska a trest.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Turecko #herečka #pôvab #telenovela

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...