Hudba a tanec jej nestačí! Nicole Scherzinger mieri do seriálu

V populárnom americkom sitcome Ako som spoznal vašu mamu (2005) si zahrá speváčka a tanečníčka Nicole Scherzinger, ktorá sa dostala do povedomia najmä ako líderka formácie The Pussycat Dolls.

27.08.2010 16:19
Nicole Scherzinger Foto:
Speváčka Nicole Scherzinger.
debata

Pridá sa tak k spevákom a speváčkam, ktorí si v seriáli zahrali ako Britney Spears či Enrique Iglesias. Podľa dostupných informácií pritom v jej prípade nepôjde o malú úlohu. Tridsaťdvaročná Scherzinger stvárni postavu Jessicy Glitter, ktorá kedysi s kanadskou speváčkou Robin Sparkles tvorila duo Sparkles & Glitter.

Robin Sparkles je umelecké meno seriálovej postavy Robin Scherbatsky, ktorú stvárňuje herečka Cobie Smulders. „Bude to tretia kapitola v kariére Robin Sparkles. Prequel pred piesňami Let's Go to the Mall a Sandcastles in the Sand,“ uviedol výkonný producent Craig Thomas pre magazín Entertainment Weekly. Epizóda, v ktorej si zahrá Scherzinger, sa bude volať Glitter a bude súčasťou šiestej série seriálu. V televízii ju uvedú v novembri.

Len pred dvoma dňami tvorcovia Ako som spoznal vašu mamu potvrdili, že do seriálu sa vráti aj americká herečka Rachel Bilson a to opäť prostredníctvom postavy Tedovej bývalej lásky Cindy. Postava Cindy je v seriáli dôležitá, pretože v piatej sérii vyšlo najavo, že matkou Tedových detí bude jej niekdajšia spolubývajúca. Hľadanie matky detí hlavnej postavy Teda Mosbyho je ústrednou témou seriálu Ako som spoznal vašu mamu už od jeho úvodných častí.

debata chyba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...