Takto vyrástli! Detské seriálové hviezdy pokope, sú z nich sexi dámy!

Projekt Hollywood Darlings spojil dohromady tri dámy, ktorých tváre sa vám určite budú zdať povedomé. Alebo aspoň črty. Všetky z nich boli kedysi detskými hviezdami seriálov, úspešne vysielanými aj na Slovensko.

05.04.2017 10:00
debata
zväčšiť Zľava: Herečky Beverley Mitchell, Christine... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Beverley Mitchell, Christine Lakin a Jodie Sweetin Zľava: Herečky Beverley Mitchell, Christine Lakin a Jodie Sweetin spoločne predstavili seriál Hollywood Darlings.

Na podujatí BUILD Speaker Series sa v pondelok popoludní stretli herečky Beverley Mitchell, Christine Lakin a Jodie Sweetin. Anglické mená vám možno veľa nenapovedia. Isté však je, že ich postavy v komediálnych seriáloch priam zľudoveli.

zväčšiť Herečka Beverley Mitchell na zábere zo seriálu... Foto: archív
Beverley Mitchell Herečka Beverley Mitchell na zábere zo seriálu V siedmom nebi.

Prvú menovanú, Beverley Mitchellovú diváci dobre poznajú z projektu V siedmom nebi, obľúbenom seriáli o pastorovi a jeho rodinke. Mitchell v ňom stvárnila jednu z dcér Lucy a jej postava prirástla k srdcu mnohým divákom. Dnes má 37 rokov a stále sa venuje hereckej profesii, hoci s výrazne menším zásahom v diváckej popularite.

zväčšiť Herečka Christine Lakin na zábere zo seirálu... Foto: Warner Bros. Television
Christine Lakin Herečka Christine Lakin na zábere zo seirálu Krok za krokom.

Aj meno Christine Lakinovej možno znie na prvý pohľad záhadne. Keď sa však povie Krok za krokom a bojovná chalanská dcérka Al, ktorá sa nebojácne vrhá do dobrodružstiev, určite si mnohí z vás túto hrdinku vybavia. Stvárňovala ju práve Lakin, rodáčka z Texasu, ktorá má dnes 38 rokov a príležitostne sa objavuje v televízii, seriáloch či v televíznych filmoch.

zväčšiť Herečka Jodie Sweetin (vľavo) na zábere zo... Foto: Warner Bros. Television
Herečka Jodie Sweetin na zábere zo seriálu Plný dom. Herečka Jodie Sweetin (vľavo) na zábere zo seriálu Plný dom.

Poslednou menovanou je blondínka Jodie Sweetin, ktorej meno napovie najmä fanúšikom komediálneho sitkomu Plný dom. Hoci ten najviac preslávil pravdepodobne sestry Olsenové, ani Sweetinovej popularitu nemožno podceňovať. Dnes 35-ročná herečka sa dokonca nedávno vrátila do svetiel reflektorov, keď sa v Amerike začali nakrúcať nové časti spomenutého komediálneho projektu. Okrem neho účinkovala aj v súťažnej šou Dancing with the stars.

zväčšiť Diskusia hviezd o projekte Hollywood Darlings.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Beverley Mitchell, Christine Lakin a Jodie Sweetin Diskusia hviezd o projekte Hollywood Darlings. Zľava: Beverley Mitchell, Christine Lakin a Jodie Sweetin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #minulosť #návrat #hviezdy #Beverley Mitchell #Christine Lakin #Jodie Sweetin

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...