Vráti sa ešte raz? Daniel Craig vraj rokuje o návrate k úlohe Bonda

Anglický herec Daniel Craig by sa mal údajne vrátiť do úlohy tajného agenta Jamesa Bonda.

05.04.2017 16:17
Daniel Craig Foto: ,
Herec Daniel Craig na archívnom zábere.
debata

Informáciu priniesol portál Page Six. Zdroj z prostredia Hollywoodu tvrdí, že rokovania o podpísaní zmluvy sa vyvíjajú správnym smerom. Producentka Barbara Broccoli, ktorá okrem Bonda pracovala s hercom na predstavení Othello, sa Craiga snažila presvedčiť, aby si úlohu ešte raz zopakoval. 

„Daniela potešilo, že Othello získal od kritikov dobré recenzie. Momentálne rokujú a vyvíja sa to správnym smerom. Majú scenár, ktorý píšu Neal Purvis and Robert Wade, a sú pripravení začať produkciu hneď ako podpíšu zmluvu. Barbara nemá rada Toma Hiddlestona, je podľa nej príliš namyslený a pre úlohu Bonda nie je dosť drsný,“ dodal zdroj. 

Samotný Craig ani Eon Productions zatiaľ nepotvrdili, či sa 49-ročný rodák z Chesteru znova predstaví ako a­gent 007. Medzi hercov, o ktorých sa špekuluje, že by mohli rolu charizmatického špióna prevziať, ak by sa Craig odmietol vrátiť, patria okrem spomínaného Hiddlestona napríklad aj Idris Elba, Aidan Turner či James Norton.

Výkonný producent Callum McDougall však minulý rok v rozhovore pre BBC Radio 4 uviedol, že predstavitelia filmovej spoločnosti Eon Productions, ktorá stojí za väčšinou snímok o tajnom agentovi Jame­sovi Bondovi, majú naďalej záujem, aby túto postavu aj v budúcnosti stvárňoval Daniel Craig. 

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Daniel Craig #James Bond

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...