Ďalšia atraktívna Slovenka sa chytila v českom seriáli

Tmavovláska Lívia Bielovič hrá v seriálovej novinke Modrý kód zdravotnú sestru.

06.04.2017 00:00
Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová Foto:
Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová v seriáli s názvom Modrý kód.
debata

Českí tvorcovia majú slovenské herečky v obľube. U našich susedov sa ich v seriáloch, ale aj filmoch, chytilo niekoľko. Ďalšou z nich je čiernovláska Lívia Bielovič, ktorú diváci poznajú aj zo seriálu Tajné životy, kde stvárňuje právničku.

V novinke televízie Prima Plus z prostredia urgentného príjmu v nemocnici s názvom Modrý kód, ju režisér obsadil do úlohy zdravotnej sestry. Na pľaci sa tak dostala do kontaktu s českými stálicami ako Sabina Laurinová, Jiří Štěpnička či Kateřina Brožová. Zaujímavosťou je, že sa nemusela trápiť s češtinou. „Režisér Libor Kodad chcel, aby som hovorila slovensky s tým, že to bude príjemné osvieženie. Nakoniec som niektorých svojich kolegov v pauzách pri natáčaní učila vyslovovať pre nich artikulačne krkolomné slovenské slovíčka a zvraty, ktoré chceli vedieť,“ prezradila o nakrúcaní.

Lívia Bielovič a Roman Skamene v seriáli... Foto: Prima
Lívia Bielovič a Roman Skamene Lívia Bielovič a Roman Skamene v seriáli televízie Prima s názvom Modrý kód.

A hoci prostredie nemocnice je podľa nej pre televízneho diváka lákavé, v reálnom živote sa lekárom skôr vyhýba. „Snažím sa lekárov veľmi nenavštevovať, pokiaľ to nie je nevyhnutné. Radšej s nimi pôjdem na obed a pokecám o živote, ak sú to moji kamaráti. Viete, ako to chodí. Ten lekár vám aj tak vždy niečo nájde. Preto sa radšej riadim prevenciou,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Modrý kód #Lívia Bielovič

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...