Mojsejová za šporákom zlákala státisíce divákov, hádok sa nedočkali

Takýto úspech hádam nečakali ani samotní tvorcovia. Kuchárska šou Kapor na torte, ktorú vysiela TV JOJ v spolupráci s TV Prima, triumfovala v pondelok večer a zlákala vyše 700-tisíc divákov.

31.08.2010 12:40
Nora Mojsejová Foto:
Boháčka Nora Mojsejová vo svojej kuchyni pripravovala dobroty pre návštevu. Ale tá ju veľmi nepotešila.
debata

Podľa správ servera medialne.sk pritiahla súťažná šou, v minulých dňoch šťavnato masírovaná bulvárnymi kauzami s hlavnými protagonistami, viac divákov ako kľúčový projekt jesennej sezóny na TV JOJ – Česko Slovensko má talent. S počtom divákov 734-tisíc sa dokonca priblížila k diváckej sledovanosti markízackej Talentmanie, ktorú si v nedeľu na konkurenčnej Markíze pozrelo 756-tisíc divákov.

Za úspechom premiérovej časti šou, v ktorej štáb sleduje známe tváre pri varení a stolovaní s inými pozvanými hosťami, nepochybne stoja bulvárne kauzy, ktoré sa v médiách objavovali počas uplynulých dní. České celebrity ako Agáta Hanychová, Dolly Buster či Iveta Bartošová zamierili na večeru k Nore Mojsejovej. Po konfliktoch košickej boháčky s pornohviezdou Dolly Buster (čítajte viac) či hádkach medzi Ivetou Bartošovou a „špeciálnym hosťom“ Evou Mázikovou (čítajte viac) však nebolo na televíznej obrazovke ani stopy.

Jediný, kto sa výraznejšie kriticky prejavil v pondelňajšej časti, bola práve slovenská speváčka Eva Máziková, ktorá však nemala možnosť hodnotiť hostiteľku Mojsejovú. Do kritizovania a boja o finančnú prémiu 10-tisíc eur sa pustí až od utorka.

Český denník Aha! v minulých dňoch tiež priniesol správu, že v šou Kapor na torte zvíťazila česká speváčka Iveta Bartošová a údajne sa tak stalo pre to, lebo si to dala ako podmienku v zmluve na účinkovanie v projekte. „Podobné špekulácie komentovať nebudeme. Víťaza spoznajú diváci v piatok, keď odvysielame poslednú epizódu Kapor na torte,“ odkázal hovorca Jozef Gogola z TV JOJ.

debata chyba

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...