Will a Grace sa vrátia, diváci sa môžu tešiť na 12 nových epizód

Americká televízia NBC objednala ďalšie dve epizódy limitovanej série Willa a Grace (1998 - 2006), ktorá tak bude mať 12 častí.

08.04.2017 09:30
Eric McCormack, Sean Hayes, Debra Messing a... Foto: ,
Hrdinovia sitkomu Will & Grace sa vrátia - na zábere zľava: Eric McCormack, Sean Hayes, Debra Messing a Megan Mullally.
debata

Komediálny seriál obnovili pre ďalšiu sezónu po tom, ako sa pôvodné herecké obsadenie v sep­tembri minulého roka vrátilo v mini­epizóde k ame­rickým prezidentským voľbám.

V novinke si úlohy zopakujú Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally a Sean Hayes. Na komédii o skupinke svojských priateľov sa budú znova podieľať jej pôvodní tvorcovia David Kohan a Max Mutchnick, o réžiu sa zase postará James Burrows. 

Seriál Will a Grace priniesol príbeh interiérovej dizajnérky Grace (Messing), ktorá býva v jednom byte s homosexuálnym právnikom Willom (McCormack), ako aj ich výstredných priateľov Karen (Mullally) a Jacka (Hayes).

Seriál, ktorý vysielali osem sezón, si vyslúžil 83 nominácií na ceny Primetime Emmy, z ktorých 16 premenil na víťazstvo, pričom si toto prestížne ocenenie odniesol každý z predstaviteľov hlavných hrdinov. Seriál má okrem toho na konte napríklad aj sedem GLAAD Media Awards alebo sedem Screen Actors Guild Awards. 

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #návrat #Will a Grace

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....