Krajšia než kedykoľvek predtým? Kristína v novom klipe strieda podoby

Slovenská speváčka Kristína zverejnila videoklip k piesni Láska bombová. Text napísal Kamil Peteraj, autorom hudby je Martin Kavulič. O réžiu sa postarala Yvonne Vavrová.

10.04.2017 12:00
Speváčka Kristína nakrúcala videoklip ku hitu... Foto:
Speváčka Kristína nakrúcala videoklip ku hitu Láska bombová.
debata (10)

„Som veľmi rada, že po polroku, čo vznikol tento nápad, vám môžem predstaviť môj nový videoklip. Tentokrát som ho zverila Yvonne Vavrovej, s ktorou ma zoznámil Kamil Peteraj. Je to vlastne po prvý raz, čo môj videoklip režírovala žena. Pri Yvonne Vavrovej som od začiatku pociťovala profesionalitu a zmysel pre dramaturgiu, čo si táto pieseň aj vyžadovala. Nakrúcalo sa v ateliéroch, prevažne na zelenom pozadí. V klipe si so mnou zahral aj herec Adam Jančina. Šaty do klipu som zverila do rúk pre mňa dvom najlepším slovenským módnym návrhárkam Jane Gavalcovej a Jane Pištejovej. O vizáž a vlasy sa postarala úžasná mejkap artistka Mirka Balúchová,“ prezradila interpretka. 

Speváčka Kristína vo videoklipe Láska bombová...
Speváčka Kristína vo videoklipe Láska bombová...
+3Speváčka Kristína vo videoklipe Láska bombová...

Práca na klipe bavila aj spomínanú režisérku. „Láska bombová je skladba, ktorá má hlboký text a dramatickú hudobnú zložku. Pre mňa ako pre režisérku bolo veľmi podnetné sa popasovať, vymyslieť výtvarnú koncepciu a celý koncept tohto videoklipu tak, aby sme sa preniesli do inej dimenzie. Do sveta, kde sa bolestivé emócie transformujú do surrealistického až absurdného vizuálneho sveta. Pesnička Láska bombová je o vzťahu, ktorý sa skončil a ktorý ešte dohorieva v žene. Metaforu som našla v sopke, ktorá vybuchuje, ktorá je na prvý pohľad tmavá a nič nevidíme na povrchu, podobne ako keď takzvane ticho trpíme a okolie nič netuší o našom súžení. Obrazové prírodné elementy ako oheň, ľad, zima a chlad pracujú vo vnútri tej ženy a vyjadrujú vyrovnávanie sa so stavom vecí a premietajú sa aj do vizuálnej roviny videoklipu,“ uviedla Vavrová.

„S Kristínkou sa mi spolupracovalo výborne. Môžem povedať, že bolo pre mňa veľkým potešením pracovať s takou veľkou profesionálkou. Kristína je veľmi pracovitá, veľmi detailne si všíma svoju prácu, je náročná k sebe, ale aj k ostatným, čo vyžadujem vždy od svojich spolupracovníkov. Kristína je navyše aj veľmi hravá, veľmi rada skúša nové veci. Akýkoľvek nápad, ktorý som mala, bola ochotná aj na sebe hneď skúsiť. A v neposlednom rade je fotogenická a charizmatická,“ dodala.

Láska bombová sa bude nachádzať na novom albume, na ktorom speváčka v súčasnosti pracuje. „Nový album plánujem vydať v polovici mája, v týchto dňoch robíme posledné hudobné a vizuálne úpravy. Album bude žánrovo veľmi pestrý, bude na ňom okrem nových skladieb aj zopár starších známych singlov z predchádzajúceho obdobia ako sú Na bieleho koňa, Si pre mňa best, Na vysokej skale a iné,“ prezradila 29-ročná rodáčka zo Svidníka. 

10 debata chyba

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...