Prekvapenie v Paneláku! Kordiak sa vracia

Ako vníma herec Alexander Bárta návrat do seriálu po rokoch?

20.04.2017 10:55
debata (1)

Milan Kordiak v podaní herca Alexandra Bártu sa vracia k fanúšikom. K „starej“ zostave, ktorú v novom pokračovaní seriálu reprezentujú Diana Mórová, Mirka Partlová či Hana Gregorová, tak pribudne ďalšia známa tvár.

Alexander Bárta ako Milan Kordiak. Foto: JOJ
Alexander Bárta Alexander Bárta ako Milan Kordiak.

Z jeho návratu pred kamery sa teší aj Andy Kraus. "Milan Kordiak je postava, okolo ktorej sa vždy točili hlavné dejové línie v Paneláku. Po jeho odchode zo seriálu chýbal nielen nám ako tvorcom, ale hlavne divákom. Jedna z najčastejších otázok, ktoré som od našich fanúšikov za posledné roky dostával, bola: Vráti sa ešte Kordiak? Snaha vrátiť Kordiaka do seriálu bola brzdená zmluvnými záväzkami Alexandra Bártu. Tie však pominuli, takže nám už nič nebráni, aby sme potešili našich fanúšikov jeho návratom. Pre mňa je v tom aj trochu symboliky, že postava, ktorá seriál rozbiehala, sa na jeho záver vráti,“ dodal scenárista a režisér.

Ako vníma návrat do seriálu sám Bárta? „Veľmi pozitívne, pretože Panelák bol väčší televízny projekt, v ktorom som účinkoval. Je to pre mňa aj návrat k mojim televíznym začiatkom a je to projekt, ktorý som mal naozaj rád. Vďaka tejto postave ma mali možnosť televízni diváci spoznať ako herca,“ opísal Bárta. Ako však jeho návrat do Paneláka zamieša dej, herec prazradiť nechcel.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Panelák #Alexander Bárta

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...