Matovič dostal facku aj od Banášovej

Zdá sa, že poslanec Igor Matovič to nemá so ženami ľahké. Najprv ho vyfackala kolegyňa z Národnej rady Slovenskej republiky Anna Belousovová a "zlizol" si to aj od Adely Banášovej.

22.09.2010 17:25
Igor Matovič Foto:
Poslanec Igor Matovič bol hosťom v talk-šou Adely Banášovej. A zopakoval si incident, ku ktorému došlo v Národnej rade Slovenskej republiky, keď mu Anna Belousovová dala facku. Tentoraz ho však vyfackala Adela Banášová.
debata

Moderátorka jednu „strelila“ poslancovi za SaS počas jeho návštevy v talk-šou Adely Banášovej. Samozrejme, šlo o žart a akúsi spomienku na nedávny incident, keď sa dvojica „hašterivých“ kolegov z parlamentu uchýlila k ručnému vybavovaniu účtov.

Adela Banášová si od poslanca vyslúžila pochvalu za silnú ranu. „Dáma Anna mi dala slabšiu,“ uviedol Matovič v relácii podľa televízie Markíza. Viac diváci uvidia v stredajšom vysielaní. Matovič sa tiež priznal, že silné ženy hrajú v jeho živote prím.

Jednou z nich je aj jeho manželka. Sama mu vraj prideľuje peniaze. „Keď som pred rokmi založil firmu, zarobil som peniaze, urobili sme si bezpodielové vlastníctvo a všetko som jej dal. Vždy mi pridelí peniaze, keď sa mi minú,“ prezradil.

Poslanec Igor Matovič bol hosťom v talk-šou...
Poslanec Igor Matovič bol hosťom v talk-šou...
Poslanec Igor Matovič bol hosťom v talk-šou...
debata chyba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...