Po súťažiach prišla Adela s vlastnou šou. Treba jej dať šancu

Je najznámejšou moderátorkou na Slovensku a vďaka česko-slovenským projektom ju dobre poznajú aj v Česku.

24.09.2010 05:17
Adela Banášová Foto:
Moderátorka Adela Banášová.
debata

Z pomerne neznámeho rozhlasového hlasu sa vďaka kamerám stala s účastníkmi prvého ročníka súťaže SuperStar hviezdou zo dňa na deň. Dnes už má moderátorka Adela Banášová vlastnú šou.

Diváci ju poznajú z rôznych televíznych formátov, ktoré pravidelne dosahujú vysokú sledovanosť. Začínala so speváckou súťažou Slovensko hľadá SuperStar, pokračovala ako moderátorka tanečnej šou Let´s Dance, v ktorej si neskôr aj zatancovala. Mikrofónu sa chytila aj počas večera, keď sa konal Test národa. Vyskúšala si porotcovskú stoličku v ďalšej súťaži Slovensko má talent, dnes rozhoduje o osude účinkujúcich v Talentmánii. Zdá sa však, že súťaže boli len prípravou na jej vlastnú šou."Keď vidím, kto všetko a za akých okolností by chcel mať vlastnú talkshow, snažím sa z tej kategórie vymaniť. Lebo keď moderujete nejakú superstar, tak či vám niečo vyjde, alebo nie, stále ste pod krídlami fungujúceho projektu. Hovorím teda o projekte, kde by som mala väčšie vlastné autorské uplatnenie. Tak ako v rannej relácii v rádiu, kde máme svojich hostí, vlastné názory, komentujeme okolitý svet,” povedala moderátorka v marci v rozhovore pre Pravdu.

Dobrý večer! Vítam vás v Adela Show

Sen o vlastnej relácii sa jej splnil, televízia odvysielala už pár dielov Adela Show. Tá je poskladaná z vyvážených častí. Pozýva si na rozhovory známe, ale najmä kontroverzné celebrity alebo sedí pri stole s tromi glosátormi, s ktorými komentuje dianie na Slovensku i vo svete. Zatiaľ má Banášová za sebou len pár dielov, ktorými veľmi nepresvedčila. Do vysielania si pozvala napríklad Ivetu Bartošovú, ktorej vystúpenie pôsobilo pateticky. Tu nepomohla Adele ani výrečnosť a pohotovosť, pretože rozhovor sa krútil dokola len o Bartošovej vzťahoch a zlom životnom období.

Ďalším jej prešľapom bolo zosmiešňovanie uznávaného teoretického fyzika Stephena Hawkinga. Mnohí diváci sa v diskusiách alebo na blogoch čudujú, čo sa stalo s miláčikom televízneho publika. Adela Show je však stále len na začiatku, a tak jej treba dať šancu ukázať svoje kvality, ktorými si za posledné roky získala mnohých.

Popri práci podporuje charitu
Okrem televízie ju však Slováci poznajú aj z éteru Fun rádia. Spolu s Matejom Sajfom Cifrom tvorí tandem, ktorý ľudí sprevádza počas ich rána. Aj vďaka tomu, že obaja sú naladení na jednej vlne, sa im podarilo vydržať spolu niekoľko rokov. Svoju spoluprácu upevnili pred štyrmi rokmi aj humornou knihou z popoludňajšieho vysielania Veci, o ktorých viete pomerne málo.

To, s kým populárna herečka chodí alebo nechodí, prepiera doma a v robote vďaka bulváru veľa ľudí. Ale to, že sa venuje aj charite, vie už len hŕstka z nich. Zapojila sa do kampane Fair Trade, pre ktorú sa nechala nafotiť so zvraštenou tvárou. Heslom kampane bolo "Nespravodlivosť nám nie je po chuti” a zámerom bolo upozorniť na nespravodlivé podmienky pre pestovateľov a výrobcov z rozvojových krajín. Okrem toho podporuje niekoľko združení a chodí navštevovať deti na onkológii v rámci občianskeho združenia Klub detskej nádeje.

debata chyba

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...