Američania nevedia, čo je pre nich najlepšie. Kevin Spacey áno!

Americká spoločnosť Netflix zverejnila trailer piatej sezóny seriálu Dom z kariet (2013).

02.05.2017 17:44
House of cards Foto: ,
Záber zo seriálu House of Cards, v ktorom hlavné úlohy stvárňuje Kevin Spacey ako Francis Underwood a Robin Wright ako jeho manželka Clair Underwood.
debata

V novinke, ktorá trvá minútu a 38 sekúnd, je možné vidieť ukážky niekoľkých scén. Objavili sa v nich aj Kevin Spacey (ako Francis Underwood) či Robin Wright (ako Claire Underwood).

„Američania nevedia, čo je pre nich najlepšie. Ja áno,“ povedal v traileri Francis Underwood. „Sú ako malé deti. Musíme ich držať za lepkavé prsty a utierať im špinavé ústa,“ dodal politik.

V novej sezóne, ktorú uvedie Netflix v utorok 30. mája, sa predstavia aj Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil, Paul Sparks alebo Joel Kinnaman.

Seriál Dom z kariet vzniká na motívy knihy House of Cards Michaela Dobbsa, ktorú v 90. rokoch sfilmovala aj BBC. V seriáli z prostredia vysokej politiky si už zahrali aj Nathan Darrow, Mahershala Ali, Lamont Easter, Michel Gill a ďalší.

Titul dva razy nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál – dráma. Toto ocenenie napokon získali hlavní predstavitelia Robin Wright a Kevin Spacey, ktorému udelili aj dve Screen Actors Guild Awards. Tvorcom úspešného projektu je Beau Willimon.

debata chyba
Viac na túto tému: #trailer #Kevin Spacey #Dom z kariet

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...