Herec sa prevtelil do mŕtveho Versaceho, vyzerá fakt ako on!

Pred pár dňami sa na pláži v Miami premával takmer nahý herec Darren Criss, ktorý stvárňuje v novom seriálovom projekte American Crime Story vraha Gianniho Versaceho. A potom "vstal z mŕtvych" aj slávny dizajnér.

08.05.2017 00:00
debata
Herec Edgar Ramirez ako dizajnér Gianni Versace... Foto: Profimedia
Edgar Ramirez Herec Edgar Ramirez ako dizajnér Gianni Versace na nakrúcaní projektu American Crime Story.

Reč je o hercovi Edgarovi Ramirezovi, ktorý získal úlohu zosnulého módneho tvorcu a jednej z najvýraznejších osobností histórie módneho dizajnu. Versaceho v roku 1997 zavraždil Andrew Cunanan, ktorý bol jeho údajným milencom a pred talianskym rodákom mal o život pripraviť ešte minimálne ďalších štyroch mužov. Pár dní po Versaceho smrti potom spáchal samovraždu strelou z pištole, ktorou zabil niekoľko svojich obetí.

Dizajnér Gianni Versace (vľavo) a francúzsky... Foto: SITA/AP, LUCA BRUNO
Gianni Versace (vľavo) a francúzsky choreograf Maurice Bejart Dizajnér Gianni Versace (vľavo) a francúzsky choreograf Maurice Bejart na zábere z roku 1997.

Príbeh slávneho tvorcu, ktorý stál za módnym impériom a ktorého život tragicky ukončila práve táto desivá udalosť, sa rozhodol spracovať v projekte American Crime Story scenárista Ryan Murphy. Očakávania od tohto miniseriálu sú vysoké, ale Murphy a jeho tím sú väčšinou zárukou kvality. Svedčia o tom aj početné ceny pre prvú sériu serálu, ktorá pre zmenu riešila prípad O.J. Simpsona.

V novinke o Versacem si okrem Ramireza a Crissa zahrá napríklad aj Penelope Cruz, ktorej zverili rolu dizajnérky Donatelly Versace, sestry zosnulého Gianniho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #tvár #podoba #Gianni Versace #American Crime Story #Edgar Ramirez

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...