Betka Stanková opäť hviezdou českého seriálu

Sympatická tmavovláska získala rolu v úspešnom seriáli Ohnivý kuře.

11.05.2017 00:00
debata

Betka Stanková patrí medzi tie úspešné slovenské herečky, ktoré majú dvere otvorené aj u našich českých susedov. Predstavila sa v seriáloch Vyprávěj či Přístav a aktuálne sa ukáže aj v seriáli Ohnivý kuře, ktorý môžu diváci sledovať na Prima PLUS. Stvárni rolu kuchárky Karolínky.

Betka Stanková ako kuchárka Karolínka v seriáli... Foto: Prima
Betka Stanková Betka Stanková ako kuchárka Karolínka v seriáli Ohnivý kuře.

Čo presvedčilo mamičku 5-ročnej dcérky, aby na ponuku povedala áno? „Je v ňom fajn herecké obsadenie, bude príjemné stráviť s kolegami čas, ako na pľaci, tak aj mimo neho. Som rada, že mám v seriáli rozpísaný partnerský vzťah s Honzom Dolanským. A je to rola, kde som bez detí a nie som ani tehotná, ako v mnohých seriáloch predtým. Natáčanie s deťmi je fajn, ale býva zložitejšie. Seriálových detí som mala už päť a to mi stačí (smiech),“ opísala sympatická tmavovláska. Spemedzi českých kolegov sa v seriáli predvedú obľúbené herečky ako Iva Janžurová či Vilma Cibulková.

Vďaka úlohe kuchárky vraj herečka dostala od produkcie kontakt na niekoľkých šéfkuchárov. Už ju niečo naučili? „Nie je to otázka dňa alebo jedného večera. Určite sa tam chystám, aj keď nemám ilúzie, že by som potom okamžite začala skvelo krájať, to je otázka dlhodobej každodennej práce. Bohužiaľ nemáme možnosť sa pripravovať ako v Amerike napríklad pol roka dopredu, ale snažím sa to nejako kamuflovať,“ dodala o svojej novej úlohe Stanková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Betka Stanková #Ohnivý kuře

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....