Z Penelope Cruzovej je slávna dizajnérka! Podobá sa, čo myslíte?

Pôvodne to mala byť speváčka Lady Gaga, kto by si zahral Donatellu Versace v seriálovom projekte o zavraždení slávneho dizajnéra Gianniho Versaceho. Dopadlo to inak.

16.05.2017 16:30
debata
Herečka Penelope Cruz ako Donatela Versace... Foto: Profimedia
Penelope Cruz ako Donatela Versace Herečka Penelope Cruz ako Donatela Versace počas nakrúcania projektu American Crime Story.

Tvorcovia American Crime Story sa rozhodli do úlohy sestry zosnulého, dnes známej dizajnérky, obsadiť španielsku herečku Penelope Cruzovú. Na svete je už aj prvá podoba držiteľky Oscara z nakrúcania.

Cruzovú zvečnili paparazzovia v Miami pri nakrúcaní scén do uvedeného projektu. Na hlave mala parochňu z vyžehlených platinových blond vlasov, oblečený kožený komplet zdobený výraznými zlatými detailmi.

Donatella Versace. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Donatella Versace nechýbala, samozrejme, vo svojich šatách. Donatella Versace.

Štyridsaťtriročná hviezda je podľa tvorcov skvelou voľbou na stvárnenie ženy, ktorá prevzala žezlo po zosnulom Versacem a podarilo sa jej za posledné roky vytvoriť z talianskej módnej značky skutočné impérium. Samotná Cruz je vernou zákazníčkou ateliéru Versace – samozrejme, veľkú časť kreácií dostáva zadarmo.

V seriáli American Crime Story sa okrem španielskej herečky objaví aj herec Edgar Ramirez (v úlohe Versaceho) a Darren Criss (stvárňuje jeho milenca a vraha Andrewa Cunanana).

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #seriál #nakrúcanie #podoba #Donatella Versace

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....