Top Gun sa vráti! Potvrdil to už aj Cruise. Deje sa to, vyhlásil

Americký herec Tom Cruise potvrdil prípravy pokračovania akčného filmu Top Gun (1986), v ktorom sa preslávil ako pilot amerických vzdušných síl Maverick.

25.05.2017 09:45
Tom Cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise na austrálskej premiére filmu Múmia.
debata

Urobil tak počas rozhovoru v austrálskej televíznej relácii Sunrise, kde sa ho moderátorka spýtala, či sú klebety o plánovanom nakrúcaní sequelu pravdivé. „Je to pravda. Rozhodne sa to deje,“ uviedol rodák zo Syracuse v štáte New York. „S nakrúcaním by som mal začať pravdepodobne na budúci rok,“ vysvetlil.

Hovorca filmového štúdia Paramount Pictures, ktoré stojí aj za prvým filmom, sa pre magazín Entertainment Weekly k hercovmu vyhláseniu odmietol vyjadriť.

Na pokračovaní spomínanej snímky filmári pracujú už niekoľko rokov. Pôvodne sa mal novinky ujať režisér prvého filmu Tony Scott, ktorý však v roku 2012 zomrel. Producent Jerry Bruckheimer o rok neskôr potvrdil, že aj napriek jeho úmrtiu budú s projektom pokračovať.

V roku 2014 sa s filmom spájal Justin Marks, ktorý sa mal postarať o scenár. Päťdesiatštyriročný Cruise vlani prezradil, že sa s Bruckheimerom o filme znova bavili a „snažili sa ho vyriešiť.“

Pôvodný Top Gun sleduje mladého pilota amerických vzdušných síl Petea ‚Mavericka‘ Mitchella (Cruise), ktorý sa so svojím kolegom, navigátorom Nickom ‚Goose‘ Bradshawom (Anthony Edwards), dostal do školy pre elitných vojenských pilotov Top Gun. Snímka sa zameriava na Maverickov vzťah s inštruktorkou Charlotte Blackwood (Kelly McGillis), jeho snahu byť čo najlepším pilotom, prekonávanie osobnej krízy po nehode pri skúšobnom lete či pravdu o smrti jeho otca. V snímke si zahrali aj Val Kilmer, Tim Robbins, Tom Skerritt či Meg Ryan.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Tom Cruise #Top Gun

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...