Fargo sa skončí treťou sezónou. Jedine, že by scenárista...

Aktuálna tretia sezóna seriálu Fargo (2014) bude možno poslednou. V rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter to uviedol výkonný riaditeľ FX John Landgraf.

29.05.2017 16:20
Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor a... Foto: ,
Zľava: Herci Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor a Mary Elizabeth Winstead - hlavní hrdinovia tretej série seriálového projektu Fargo.
debata

„Ďalšia séria Farga už možno nevznikne. Jedine, že Noah (tvorca seriálu Noah Hawley, pozn. SITA) má nápad, o ktorom si myslí, že je rovnako dobrý ako prvé tri série. Myslím, že keď ľudia uvidia záver aktuálnej série, tak zistia, že je tematicky odlišný. Je to naozaj o momente, ktorý práve teraz prežívame,“ vyhlásil Landgraf.

Seriál Fargo je inšpirovaný rovnomennou snímkou bratov Coenovcov z roku 1996. V desať­dielnej prvej sezóne účinkovali Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Joey King či Keith Carradine.

V rovnako dlhej druhej sezóne si zas zahrali Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Patrick Wilson, Ted Danson, Nick Offerman, Brad Garrett, Kieran Culkin, Bokeem Woodbine, Jeffrey Donovan alebo Angus Sampson. Prvá séria sa odohráva v roku 2006, zatiaľ čo druhá v roku 1979.

Dej tretej série, ktorú začali vysielať 19. apríla, je zasadený do roku 2010 a hlavnými mužskými postavami sú bratia Emmit a Ray Stussyovci, pričom oboch stvárnil Ewan McGregor. Emmit je príťažlivý, úspešný a rodinne založený realitný magnát. Jeho o niečo mladší brat je skôr jeho opakom. Ray je tučný, plešivie a pracuje ako kurátor, pričom za svoje nešťastie viní práve Emmita.

Okrem McGregora si v novej sérii zahrali aj Mary Elizabeth Winstead ako Rayova priateľka Nikki Swango, ktorú nedávno podmienečne prepustili z väzenia, ďalej Carrie Coon ako šéfka polície Gloria Burgle, David Thewlis ako tajomný podnikateľ V. M. Varga a Goran Bogdan ako jeho ukrajinský podriadený Yuri Gurka. Vo vedľajších úlohách účinkujú napríklad Jim Gaffigan, Scoot McNairy, Shea Whigham, Michael Stuhlbarg a Thomas Mann.

debata chyba
Viac na túto tému: #Fargo #sezóna #séria #posledná

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....