Kto sa teraz červená? Herec Criss šiel donaha, ukázal sexy telo

Hrá muža, ktorý svojím vzhľadom plietol hlavy starnúcim homosexuálom. A zdá sa, že nejednému fanúšikovi popletie hlavu aj v realite. Kto? Predsa herec Darren Criss.

01.06.2017 00:00
debata
Herec Darren Criss na zábere z Twittera. Foto: TWITTER
Herec Darren Criss na zábere z Twittera. Herec Darren Criss na zábere z Twittera.

Bývalý hrdina seriálu Glee sa objaví v pripravovanej minisérii American Crime Story: Versace. Ako už z názvu vyplýva, príbeh sa sústredí na zabitie slávneho talianskeho dizajnéra Gianniho Versaceho.

Tridsaťročný Criss sa už objavil na fotkách paparazzov, ktorí ho zachytili len v miniatúrnych plavkách na pláži v Miami, kde sa celé nakrúcanie odohráva. Tentoraz však zašiel ešte o kúsoček ďalej. Herec zhodil aj tie spomenuté miniatúrne plavky.

„Tak teraz neviem, čo sa viac červená? Moja spálená koža od slnka, moje plavky, alebo vaša tvár,“ napísal s humorom k fotografii, na ktorej pózuje celkom nahý a ktorú zverejnil na Twitteri. Samozrejme, intímne partie si uchránil práve plavkami, ktoré drží rafinovane pred rozkrokom.

Criss stvárni v projekte Andrewa Cunanana, ktorý zavraždil Versaceho a ešte minimálne ďalších štyroch ľudí. Samotného dizajnéra stvárnil Edgar Ramirez, návrhárku Donatellu Versace si zahrala herečka Penelope Cruz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #Versace #nahý #sexy #Darren Criss

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...