Speváčka bez sluchu ohúrila Ameriku. Toto vystúpenie dojme!

Talentové súťaže prinášajú častokrát skutočne výnimočné schopnosti, ale aj ľudské príbehy, ktoré dojmú. Toto spojenie sa potvrdilo aj v prípade speváčky Mandy Harveyovej.

07.06.2017 14:10
Speváčka Mandy Harvey počas vystúpenia v šou... Foto:
Speváčka Mandy Harvey počas vystúpenia v šou Amerika má talent.
debata (1)

Dvadsaťdeväťročná dáma zavítala do kastingového kola súťaže Amerika má talent, aby porote zaspievala jednu zo svojich piesní. Malo to však háčik – Mandy je totiž nepočujúca.

Sympatická dáma o sluch prišla v dôsledku choroby ako osemnásťročná, pričom hudba pre jej život vždy znamenala veľa. „Spievala som od štyroch rokov,“ prezradila porote, v ktorej sedí Simon Cowell či modelka Heidi Klum alebo speváčka Melanie Brown.

Znovu spievať sa aj po strate sluchu naučila vďaka využitiu svalovej pamäte a tiež pomocou vibrácií, ktoré vníma cez podlahu. Aj preto sa pred publikom postavila bosá.

Výsledok ohúril a dojal celé publikum. Skladba Try, ktorú Harvey zložila, znela naozaj nádherne. Porotca Cowell po vystúpení stlačil zlatý gombík, ktorý znamená automatický postup priamo do finále súťaže. „Bola to jedna z najúžasnejších vecí, aké som kedy videl a počul,“ uviedol pred kamerami. Vy si môžete vystúpenie pozrieť vyššie.

Mandy Harvey nie je však v hudobnej brandži nováčikom – keďže miluje hudbu, naučila sa ju prežívať a prezentovať aj napriek strate sluchu a venuje sa jazzovým štýlom, vydala dokonca už aj dva single.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vystúpenie #Amerika má talent #Mandy Harvey #nepočujúca

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...