JOJ-ku ovládne krásna tmavovláska! A muži neodolajú

V novinke Pravá tvár vsadila televízia na neopozeranú herečku Moniku Horváthovú.

09.06.2017 10:00
debata

Krásna žena dokáže narobiť kopec problémov! Herečka Monika Horváthová sa predvedie ako Vika v hlavnej ženskej úlohe nového seriálu televízie JOJ, Pravá tvár.

Zľava: Martin Mňahončák, Monika Horváthová a... Foto: JOJ
Martin Mňahončák, Monika Horváthová, Marián Geišberg Zľava: Martin Mňahončák, Monika Horváthová a Marián Geišberg v seriáli Pravá tvár.

A kde je krásna žena, sú aj muži. V 16-dielnej seriálovej novinke z dielne Danice Hričovej, sa predvedú Martin Mňahončák či Marián Geišberg, ktorí si zahrajú bratov. Geišbergovi, ktorému ženy zväčša ležia pri nohách, príchod Viky nepríjemne skomplikuje život. Vnesie doň chaos, s ktorým sa úspešný právnik bude musieť vysporiadať. Svoju rolu zohrá aj Martin Mňahončák, ako seriálový „drsňák“.

Zľava: Martin Mňahončák, Monika Horváthová a... Foto: JOJ
Martin Mňahončák, Monika Horváthová a Marián Geišberg Zľava: Martin Mňahončák, Monika Horváthová a Marián Geišberg v seriáli Pravá tvár.

Slovenská herečka Monika Horváthová je, čo sa seriálov týka, neopozeranou tvárou. Televízia tak vsadila na nováčika. Diváci si ju môžu pamätať vďaka českej komédii Celebrity s.r.o., v ktorej si zahrala po boku Jiřího Mádla.

V seriáli Pravá tvár sa okrem spomínaných hercov predvedú aj Jozef vajda, Alena Ďuránová, Anna Javorková či Juraj Hrčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pravá tvár #Monika Horváthová

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...