Zláka ju slávny režisér? Lawrenceovú nachytali na obede s Tarantinom

Herečka Jennifer Lawrence ma pracovný kalendár nabitý na niekoľko mesiacov dopredu, ale s režisérom Quentinom Tarantinom zatiaľ nepracovala. Možno sa to čoskoro zmení.

26.06.2017 10:15
Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior. Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence na archívnom zábere.
debata

Paparazzovia zachytili známu hollywoodsku hviezdu a držiteľku Oscara na spoločnom obede so slávnym režisérom. Okamžite sa teda začalo šuškať o tom, že by si blondínka mohla zahrať v jeho pripravovanom projekte.

Dvadsaťšesťročnú herečku plánoval údajne Tarantino obsadiť už do svojho zatiaľ posledného filmu Osem hrozných. Vtedy vraj pracovné nasadenie nedovolilo, aby sa Lawrence na projekte zúčastnila. Vzhľadom na to, že jedinú úlohu vo filme napokon stvárnila o bezmála tri desaťročia staršia Jennifer Jason Leigh, sa však hovorilo aj o tom, že išlo len o dobrý marketingový ťah a Tarantino nikdy nechcel Lawrenceovú obsadiť.

Ktohovie, ako to bude tentoraz. Režisér totiž o svojich filmoch hovorí spočiatku len veľmi skromne a nechce sa deliť o detaily s verejnosťou. Ak sa však s herečkou dohodne, v Hollywoode sa to určite dlho neutají.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Jennifer Lawrence #paparazzovia #Quentin Tarantino #stretnutie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....