Fascinujú ma temné charaktery a ľudské zlo, vraví Charlize Theron

Herečku Charlize Theronovú fascinujú temné charaktery. Aj preto je ochotná prijať aj úlohy vyslovene negatívnych hrdiniek a záporných postáv.

26.06.2017 17:36
Charlize Theron Foto: ,
Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon v Las Vegas hovorila o filme Rýchlo a zbesilo 8.
debata

Pre magazín W sa 41-ročná hviezda vyznala, že ju vždy zaujímalo odporné správanie. „Skutočne ma zaujíma, prečo ľudia robia hrozné veci. Čítam mnoho kníh a som fascinovaná. Uvažujem, či deviantné správanie spôsobuje príroda, alebo výchova,“ uviedla herečka.

„Časť mojej osobnosti chce skutočne porozumieť tej temnote, ale naozaj ju nedokážem chápať. Takže v tomto zmysle je vlastne katarzné hrať charakter, ktorý je diabolský. Je to voľná vstupenka pre vašu dušu. Nie zlé sa v skutočnosti nestane, ale vy môžete vyjadriť, aké by to bolo, ak by ste boli v koži takého človeka,“ komentovala držiteľka Oscara za výkon vo filme Monštrum. Stvárnila v ňom skutočnú ženu, masovú vrahyňu Aillen Wuornosovú.

Negatívnu hrdinku si Theron nedávno zahrala aj v akčnom filme Rýchlo a zbesilo 8 a predtým napríklad v snímke Snehulienka a lovec, kde stvárnila zlú kráľovnú. Čoskoro diváci hviezdu uvidia v akčnom filme Atomic Blonde, kde sa z nej stala akási drsnejšia ženská podoba Jamesa Bonda.

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlize Theron #charakter #negatívna rola #temnota

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...