Charlize Theron kedysi fakt drsne zmlátila kolegyňu! Vieme, ktorú

Už čoskoro sa v kinách objaví ako tajná agentka, ktorá nechodí ďaleko pre poriadnu nakladačku. S bojovými scénami má však Charlize Theron bohaté skúsenosti.

28.06.2017 00:00
Herečka Charlize Theron v kreácii Christian... Foto: ,
Herečka Charlize Theron na archívnom zábere.
debata

Ako 41-ročná blondínka prezradila, vo filme sa už bila s nejedným kolegom. Počas svojej kariéry však udrela len dve ženy. Práve scéna bitky s jednou z nich jej vraj zostala navždy v pamäti.

Reč je o snímke 2 Days in the Valley, v ktorej si Theron zahrala po boku Teri Hatcherovej. „Zmlátila som ju fakt tvrdo,“ zaspomínala si Theron v rozhovore pre magazín W. Server Rotten Tomatoes zaradil bitku na 17. miesto v rebríčku Top 20 najlepších filmových bitiek histórie.

„Myslím, že jej zostali modriny a škrabance. A keďže to bola Teri Hatcher, ktorá bola hviezda, a ja som bola odfarbená Amazonka oblečená do elastického overalu, ktorá v tom čase bola nikto, bola som ako divoké zviera,“ priznala sa juhoafrická rodáčka.

Prezradila tiež, že vtedy ešte nevedela, ako narábať so svojou energiou a nemala ani scenár samotnej bitky. „Vrazila som Teri rovno do tváre a cítila som sa za to strašne. Nemala som vtedy žiadne peniaze, tak som jej poslala na druhý deň nejaké lacné pivo,“ vysvetlila Charlize Theron.

Už o pár týždňov aj slovenskí diváci uvidia hviezdu v akčnom filme Atomic Blonde. O bojové scény v ňom tiež nebude núdza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #rozhovor #Charlize Theron #spomienka #súboj #Teri Hatcher

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...