Zlanária Drakea do seriálového hitu? Chce ho aj 77-ročná spisovateľka

Ak by záležalo na nej, známy raper by si určite zahral v seriáli Príbeh služobníčky. Autorka jeho predlohy Margaret Atwood to naznačila v rozhovore.

07.07.2017 08:56
Drake Foto: ,
Drake na archívnom zábere.
debata

Dnes už 77-ročná spisovateľka, ktorá knihu Príbeh služobníčky napísala koncom 80-tych rokov minulého storočia, sa vyznala z nápadu, že by v seriálovom projekte rada videla rapera Drakea. Ten je rovnako ako ona Kanaďan a Atwood ho vraj má vo veľkej obľube.

„Nebola by zábava, ak by dostal maličkú rolu v druhej sérii,“ opýtala sa rečnícky v rozhovore pre Boston Review. Prezradila tiež, že už o tom hovorila so scenáristom Brucom Millerom. Keďže seriál sa nakrúca v Toronte, podľa nej to vraj nie je celkom nereálne.

Príbeh služobníčky je utopická vízia nekonkrétnej budúcnosti, v ktorej sa prestanú rodiť deti a časť žien, ktoré sú ešte plodné, sa stávajú „služobníčkami“ na donesenie detí pre zachovanie spoločnosti. Seriál, ktorý sa nakrúca pod taktovkou televíznej siete Hulu, sa dočkal tento rok skvelého diváckeho prijatia a plánuje sa séria číslo 2. Úlohu hlavnej hrdinky stvárnila herečka Elisabeth Moss.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Drake #úloha #raper #Príbeh služobníčky #Margaret Atwood

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...