Návrat kultovej Mamma Mia! Krásna Lily James v nej zahviezdi

Anglická herečka Lily James si zahrá v pokračovaní filmového muzikálu Mamma Mia! (2008).

15.07.2017 00:00
Herečka Lily James na premiére filmu Baby Driver. Foto: ,
Herečka Lily James na premiére filmu Baby Driver.
debata

Dvadsaťosemročná rodáčka z Esheru stvárni v snímke s názvom Mamma Mia: Here We Go Again! hlavnú hrdinku Donnu, ktorú v originále stvárnila Meryl Streep, v mladom veku. Novinka sa dostane do kín 20. júla 2018 a bude sa odohrávať pred aj po udalostiach z prvého filmu, ktorý je adaptáciou rovnomenného divadelného projektu s hitmi švédskej skupiny ABBA.

Réžie aj scenára filmu sa ujme Ol Parker, ktorý sa ako scenárista podieľal aj na snímkach Báječný hotel Marigold (2011) či Druhý báječný hotel Marigold (2015). Svoje úlohy si zopakujú spomínaná Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Christine Baranski aj Colin Firth. Pod produkciu nového filmu sa podobne ako pod prvý projekt podpíšu Gary Goetzman a Judy Craymer, ktorá je tvorkyňou aj producentkou divadelného muzikálu.

Benny Andersson a Björn Ulvaeus zo spomínanej formácie sa opäť postarajú o hudbu a budú tiež výkonnými producentmi filmu. Novinka bude obsahovať skladby od ABBY, ktoré sa do prvého filmu nedostali. Ako však informuje magazín The Hollywood Reporter, objavia sa tam aj už skôr použité hity.

Mamma Mia! sa odohráva na gréckom ostrove Kalokairi, kde žije slobodná majiteľka malého hotela Donna s dcérou Sophie, ktorá chystá vydávať. Mladá žena vyrastala bez otca a s príchodom svadby uvažuje, kto ju povedie k oltáru, s čím jej má však pomôcť denník jej matky. Vďaka nemu zistí, že má až troch potenciálnych otcov, a preto ich pozve na svoju svadbu. Tým Donne nielenže pripomenie bývalé romániky a takmer zabudnutú lásku, ale aj skomplikuje vlastný sobáš. Okrem spomínaných hercov a herečiek si v snímke, ktorú režírovala Phyllida Lloyd, zahrali aj Stellan Skarsgard, Julie Walters či Dominic Cooper.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #pokračovanie #Lily James #Mamma Mia

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....