Lily Collins v ohrození kvôli filmu s anorexiou? Režisérka sa bráni!

Nakrúcať film o boji s anorexiou, ak ste bývalá anorektička, môže byť poriadne nebezpečné. Herečka Lily Collins, o ktorej je v tomto prípade reč, však mala nad sebou silný dozor.

15.07.2017 00:00
debata
Lily Collins počas premiéry filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lily Collins Lily Collins počas premiéry filmu "Okja" v New Yorku.

Dcéra známeho hudobníka Phila Collinsa si v snímke To the bone (Na kosť) zahrala dievča, ktoré bojuje s poruchou príjmu potravy. Vzhľadom na fakt, že sama s anorexiou bojovala v tínedžerskom veku, mohlo nakrúcanie vyvolať v nej emocionálny stres a riziko návratu diagnózy. Ako však tvrdia zástupcovia filmových štúdií, na Collinsovú dávali veľký pozor.

„Nikdy sme ju nežiadali, aby zhodila konkrétnu hmotnosť. O všetkom sme diskutovali, ale nemali sme veľa času,“ uviedla pre magazín People režisérka filmu Marti Noxon. Prezradila tiež, že celý čas na zdravie herečky dával pozor výživový poradca. „Spojili sme ju s ním a staral sa o Lily počas celého dvojmesačného nakrúcania a tiež ešte mesiac po jeho skončení. Kontroloval, či pribratie hmotnosti, ktorú stratila počas práce na filme, prebehlo zdravým spôsobom,“ vysvetlila Noxon.

Lily Collins sa už viackrát vyznala, že práca na filme Na kosť bola pre ňu náročným sústom a zároveň terapiou. Priznala, že jej vlastné problémy, ktoré v minulosti prežívala, jej v stvárnení pomohli. Snáď so zdravým výsledkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravá výživa #poradca #nakrúcanie #Lily Collins #anorexia

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....