Affleck ju rozhneval. Skús nakrútiť znásilnenie, odkazuje mu kolegyňa

Herečka Evan Rachel Wood sa nezdržala komentárov k vyjadreniam herca a režiséra Bena Afflecka, ktorý kedysi v rozhovore prezradil, že pobozkať muža pri scéne bola jedna z najväčších hereckých výziev, aké zažil.

20.07.2017 00:00
Herečka Evan Rachel Wood. Foto: ,
Herečka Evan Rachel Wood na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťpäťročný Affleck v rozhovore pre Paper Magazine uviedol, že až po bozku s mužom sa konečne cítil ako „seriózny herec“. Stalo sa tak pri práci na filme Chasing Amy.

Toto vyjadrenie však pobúrilo herečku Evan Rachel Woodovú, ktorá sa otvorene hlási k bisexuálnej orientácii. „Vyskúšaj si scénu znásilnenia,“ odkázala Affleckovi na Twitteri. „A konečne dospej,“ pokračovala hviezda.

„Fakt si myslíš, že my ženy máme rady všetkých chlapov, ktorých musíme pred kamerou bozkávať? Len preto, že to je ‚hetero‘ bozk, neznamená to, že si ho užívame,“ doplnila pobúrená hrdinka seriálu Westworld.

Pravdou však je, že išlo o vyjadrenie, ktoré magazín Paper použil s dvadsať rokov starého materiálu a bolo tak trochu zasadené do nového kontextu. Poukázal na to jeden z Woodovej fanúšikov priamo na Twitteri a bránil známeho herca. „Myslím si, že odvtedy už dospel,“ uviedol s odkazom pre herečku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #muž #Evan Rachel Wood #Ben Affleck #heterosexuáli

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...