Šuvadová o víťazstve lásky nad zlom! Toto ju nedávno poriadne dojalo

Niekdajšia herecká hviezda, dnes skôr žena zo stránok šoubiznisových portálov, ktorá pozornosť púta svojou filozofiou a spirituálnymi myšlienkami. Silvia Šuvadová nedávno vyrazila do kina a bola nadšená.

21.07.2017 08:50
debata
Herečka Silvia Šuvadová s neterou Naikou. Foto: Magicbox Slovakia
Herečka Silvia Šuvadová s neterou Naikou. Herečka Silvia Šuvadová s neterou Naikou.

Dôvodom je nový film v réžii Luca Bessona Valerian a mesto tisícich planét. Podľa Šuvadovej do neho francúzsky režisér ukryl mnoho odkazov. „Pre mňa to bolo veľmi osobné, keďže víťazstvo lásky nad zlom je to, čomu silno verím. Som nadšená, že Luc každým filmom otvára vedomie a srdcia ľudí a vyzýva ich k tomu, aby sme sa zamysleli nad skutočnými hodnotami. Aby sme nielen tu na Zemi, ale v celom vesmíre pochopili, že láska a úcta k rozdielnosti rás a názorov je to najdôležitejšie,“ komentovala Šuvadová po slávnostnej premiére.

Modelka Ivana Kičikoleva.
Herec Juraj Hrčka prepožičal hlas jednej z...
+7Herečka a moderátorka Bibiána Ondrejková prišla...

Na podujatie sa vybrala aj s päťročnou neterou Naikou, ktorá vraj bola počas celého filmu v úžase z príbehu a spracovania. „Jej najväčšou túžbou je teraz stretnúť skutočného mimozemšťana,“ uviedla s úsmevom Šuvadová a doplnila, že podľa nej Besson ukázal, že „existujú bytosti, ktoré pochopili to, čo sa my ľudia ešte stále učíme chápať“.

Valerian a mesto tisícich planét je adaptáciou starého francúzskeho komiksu a hlavné úlohy vo filmovom spracovaní si zahrali Cara Delevingne, Rihanna a Dane DeHaan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #viera #Luc Besson #Silvia Šuvadová #myšlienka

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....