Charlize Theron dostala padáka z muzikálu. Dôvod, režisér ju nechcel

Telo by na to rozhodne mala. Dokonca aj dnes. Ale ktohovie, či by jej to nepokazilo kariéru tak, ako kedysi herečke Elizabeth Berkleyovej.

22.07.2017 17:00
debata
Herečka Charlize Theron na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Herečka Charlize Theron na premiére filmu Atomic Blonde v Berlíne. Herečka Charlize Theron na premiére filmu Atomic Blonde v Berlíne. Obliekla si kreáciu Christian Dior.

Reč je o herečke Charlize Theronovej, ktorá sa už čoskoro vráti na plátna kín v novinke Atomic Blonde. V rozhovore s rádiovým moderátorom Howardom Sternom v rámci propagácie filmu prezradila tiež, že kedysi mala účinkovať v neslávne slávnom filme Showgirls.

Príbeh z prostredia tanečníc veľkolepých varietných šou je radený medzi najhoršie filmy histórie. O part hlavnej hrdinky bojovala kedysi aj juhoafrická rodáčka. „Na kastingu som pohorela. Ale Elizabeth bola veľmi milá, zvládla to s gráciou. Mám pocit, že to je jeden z najmilších ľudí, akých som kedy stretla,“ vyhlásila Theron.

Zľava: Herec Til Schweiger, herečky Charlize...
Herečka Sofia Boutella prišla na premiéru v...
+4Herečka Charlize Theron na premiére filmu...

V rozhovore však tiež prezradila, že skutočne ľúto jej bolo, keď ju vyrazili z filmu Chicago, v ktorom pôvodne mala stvárniť postavu, ktorú napokon hrala Renee Zellweger. „Skoro celý život som bola tanečnica a túžila som hrať v tom muzikáli. Bola som zapojená do projektu s režisérom, ktorého však potom vymenili. A nový režisér ma tam nechcel,“ vysvetlila v rozhovore. Ako to hviezde oznámili, opýtal sa moderátor Stern. „V prvom rade som vtedy nebola žiadna hviezda. Skrátka mi to zavolal môj agent, dali mu to vedieť z filmového štúdia,“ opísala skúsenosť herečka.

Závisť vraj necitíla a myslí si, že výsledok v réžii Roba Marshalla je skvelým muzikálovým príbehom. Herečka Catherine Zeta Jones si za výkon v ňom dokonca odniesla Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chicago #Charlize Theron #muzikál #tanečnica #Showgirls

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...