Kevin Spacey si zahrá spisovateľa Gorea Vidala

Americký herec Kevin Spacey si zahrá zosnulého spisovateľa, dramatika, scenáristu, herca a politika Gorea Vidala.

23.07.2017 00:00
Kevin Spacey Foto: ,
Herec Kevin Spacey na archívnom zábere.
debata

Umelca, ktorý skonal v roku 2012, stvárni v najnovšom filme spoločnosti Netflix, ktorý sa bude venovať životu tejto osobnosti. Réžie novinky sa ujme Michael Hoffman a Andy Paterson sa pod ňu podpíše ako producent.

Projekt je momentálne v štádiu predprodukcie, samotné nakrúcanie by malo odštartovať v auguste v Ríme. Podľa zdrojov magazínu The Hollywood Reporter sa uskutoční aj na pobreží Amalfi, kde sa nachádza Vidalova preslávená vila La Rondinaia. Na pobreží by sa mala odohrávať väčšina filmu.

Gore Vidal si spomínané sídlo kúpil v roku 1972 a natrvalo v ňom žil do roku 1993. Počas svojho pobytu v ňom hostil mnoho osobností, ako sú napríklad Mick Jagger, Susan Sarandon, Hillary Clinton, Lauren Bacall, Paul Newman and Joanne Woodward. V roku 2004 ju Vidal predal a od roku 2015 je znova na predaj. Umelec sa v rámci filmovej tvorby podieľal na filmoch ako Suddenly Last Summer (1959) či Ben Hur (1959). Po tom, ako sa presťahoval do Talianska, sa spriatelil s filmárom Federicom Fellinim a zahral si v jeho snímke Rím (1972). V juhoeurópskej krajine tiež napísal mnoho svojich románov, vrátane diela Washington, D.C. (1967).

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Kevin Spacey #Gore Vidal

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...