Hantuchová bude súťažiť v šou Let's Dance! S kým sa pobije o titul?

Z kurtu na tanečný parket! To už o pár týždňov čaká slovenskú tenistku Danielu Hantuchovú, ktorá sa objaví v šou Let's Dance.

26.07.2017 16:10
8. Daniela Hantuchová Foto:
Slovenka Daniela Hantuchová na archívnom zábere.
debata

O účinkovaní niekdajšej šampiónky informoval portál Tvnoviny.sk. Hantuchová len nedávno ukončila aktívnu kariéru tenistky, no zaháľať dlho nezostala. Tanečné tréningy a účinkovanie v zábavnom programe, ktorý po niekoľkoročnej prestávke slávi návrat na obrazovky TV Markíza, ju určite zamestná.

Zástupcovia televízie postupne odhaľovali mená účinkujúcich. V zozname sa okrem Hantuchovej objaví napríklad herečka Petra Vajdová, jej kolega z dosiek SND Vladimír Kobielsky či humoristka Evelyn.

Markíza však už tradične stavia aj na svoje tak trochu „prevarené“ tváre – medzi nimi napríklad na moderátorku a redaktorku Lenku Vavrinčíkovú či speváčku a víťazku Superstar Emmu Drobnú, ktoré pravidelne posúvajú do zábavných programov (či už to bola Tvoja tvár znie povedome alebo Chart Show).

Mená moderátorov v tomto prípade tiež nie sú prekvapujúce. Do Let's Dance sa vracia dvojica Adela Banášová a Martin Pyco Rausch. V porote sa zase objaví Ján Ďurovčík, ale tiež Zuzana Fialová, pri ktorej by sa mohlo zdať, že už viac ako herectvu sa venuje porotcovaniu v televíznych súťažiach. Divákov však zjavne láka a preto televízia stavila na istotu.

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #šou #Daniela Hantuchová #finalistka #Let´s Dance

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...