Po Jokerovi ďalší komiksový hrdina? Jared Leto rokuje o úlohe

Americký herec a spevák Jared Leto rokuje o úlohe v adaptácii indie komiksovej série Bloodshot spoločnosti Valiant Comics.

29.07.2017 08:00
Herec Jared Leto po prehliadke značky Gucci v... Foto: ,
Herec Jared Leto po prehliadke značky Gucci v Miláne.
debata

Novinku pripravuje filmové štúdio Sony Pictures. Projekt bude režírovať Dave Wilson, o jeho produkciu sa postarajú Neal Moritz, Toby Jaffe a Dinesh Shamdasani. Výkonnými producentmi budú Matthew Vaughn a Jason Kothari. V prípade podpísania zmluvy by 45-ročný umelec stvárnil hlavnú postavu, zabijaka Angela Mortalliho, neskôr známeho ako Bloodshot.

Bloodshot je druhou plánovanou snímkou od Sony. Štúdio ju pripravuje na základe zmluvy na päť filmov, ktorú v roku 2012 podpísalo so spoločnosťami Valiant a DMG. Prvým komiksovým projektom, ktorý táto dohoda zastrešuje, je Harbinger. Ako informuje portál Deadline, snímky by mohli byť pre Sony začiatkom novej filmovej série.

Bloodshota vytvorili v roku 1992 Kevin Van Hook, Don Perlin a Bob Layton. Komiksy sledujú Angela Mortalliho, zabijaka z gangu, ktorého zradí rodina a on musí čeliť obvineniam z vraždy. Dostane sa do ochrany svedkov, ale aj tam ho zradí agent FBI. Preto je nútený zúčastniť sa na experimentálnom programe, v rámci ktorého mu do tela vstreknú nanopočítače, vymažú mu pamäť a vytvoria z neho zbraň s nadľudskou silou a liečivými schopnosťami – Bloodshota.

debata chyba
Viac na túto tému: #komiks #adaptácia #Jared Leto

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...