Fanúšikovia sa už čoskoro rozlúčia s Takou normálnou rodinkou

Americký komediálny seriál Taká normálna rodinka (2009) sa skončí po deviatej sezóne. V stredu to oznámila televízia ABC, ktorá na projekte spolupracovala s produkčnou spoločnosťou Warner Bros. TV.

03.08.2017 16:00
Atticus Shaffer a  Patricia Heaton Foto:
Atticus Shaffer a Patricia Heaton v seriáli Taká normálna rodinka.
debata

„Osem úžasných sezón vytvárali Eileen Heisler a DeAnn Heline úprimný, vtipný a autentický svet strednej triedy v srdci Ameriky, s ktorým sa dokážu ľudia stotožniť. Scenáre, herectvo a remeselné majstrovstvo boli úžasné. Šou do života priviedli jedineční Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer a kreatívny tím, ktorý vlial dušu do srdca každej epizódy. Tešíme sa na poslednú sezónu Takej normálnej rodinky a ďakujeme našim vášnivým a lojálnym fanúšikom,“ vyjadril sa na margo zrušenia seriálu riaditeľ skupiny Warner Bros. Television Peter Roth.

Taká normálna rodinka sa zameriava na Frankie Heck (Patricia Heaton) a jej rodinu zo strednej vrstvy žijúcu v Orsone v Indiane. Frankie, ktorá pracuje ako zdravotná asistentka u zubára, sa každý deň snaží s humorom a dôvtipom vyriešiť nielen svoje starosti, ale najmä starosti jej manžela a troch detí a vyviaznuť z nich bez problémov. Rodinku Heckovcov okrem Heaton stvárňujú Neil Flynn ako jej manžel Mike, Charlie McDermott ako syn Axl, Eden Sher ako dcéra Sue a Atticus Shaffer ako syn Brick. Premiéra spomínanej deviatej sezóny je naplánovaná na 3. októbra.

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #Taká normálna rodinka

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...